Анонс на 34-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 34-ти кръг от Серия А

Болоня - Емполи
Дата: 27.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня, която започва кръга от 16-ата позиция в класирането на Серия А, се намира на 5 точки над своя съперник Емполи, който заема 18-то място. Домакините са на добра поредица от резултати след пет победи в последните седем кръга.

Емполи няма успех в последните три кръга, и така тимът е на 4 точки от спасението за момента. Загуба тук ще е тежък удар по амбициите на тима за спасение. Проблемите в състава обаче са много - контузени са Гумина, Паяц, Силвестре, Учан, Антонели, Майета и Фариас, докато само Матиело е с проблем при домакините.

Емполи не успя да спечели последните 18 гостувания в Серия А. Болоня спечели последните си 4 домакинства и не допусна гол в последните 3 кръга.

Прогноза: Болоня - Емполи 2:0

 

Рома - Каляри
Дата: 27.04.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Рома спечели 8 точки от последните 12 възможни, като все още тимът се цели в топ 4 на класирането. Клаудио Раниери подобри настроението в състава, но играта е далеч от най-добрата в момента.

Каляри спечели 4 от последните 6 мача, като така достигна до психологическата граница от 40 точки. Сега съставът ще играе по-спокойно до края на сезона, което може и да е против Рома в случая.

Рома има добър рекорд срещу Каляри, като запази 4 сухи мрежи в последните 4 домакинства срещу този отбор. Рома няма загуба в 9 поредни мача срещу Каляри във всички турнири. У дома "вълците" нямат загуба в 10 от последните 11 кръга, поради което се очаква успех.

Прогноза: Рома - Каляри 2:1

 

Фрозиноне - Наполи
Дата: 28.04.2019 г.
Час: 13:30 ч.

След като спечели два мача поред, Фрозиноне и загуби поредни срещи. Особено тежък беше този мач с Каляри в последния кръг, който на практика лиши тима от възможност за спасение. 

Наполи загуби у дома от Аталанта в понеделник, само няколко дни след като напусна Лига Европа. Тимът е на 6 точки пред третия в класирането 5 кръга преди края, но преобладаващото мнение е, че Карло Анчелоти и неговия отбор понижиха оборотите в края на сезона.

Фрозиноне загуби 6 от последните си 7 домакинства в Серия А. Формата на Наполи също се понижи в последните седмици, но ще е шокиращо ако тимът не спечели тук. Вероятно е след този мач гостите да си гарантират и второто място, след като Ювентус играе с Интер.

Прогноза: Фрозиноне - Наполи 0:3

 

Киево - Парма
Дата: 28.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Въпреки че официално изпадна от елита на Италия, Киево впечатли и изненада в последния кръг с успех над Лацио. Това бе една от изненадите на сезона.

Парма няма победа в 6 мача и в последните 3 постигна само равенства, които помогнаха за задържането на 14-ата позиция далеч от дъното, което държат домакините.

Откъм състави, Киево може да даде почивка на важните си играчи с оглед приключилия сезон. Скелото, Ярошински и Секулин са с проблеми. При гостите Граси, Биабиани и Инглезе продължават да липсват.

Киево загуби 5 от последните 6 мача у дома в Серия А. В тях тимът допусна поне по 2 гола. Очаква се Парма да вземе победата, но изглежда че това ще е по-трудно от очакваното.

Прогноза: Киево - Парма 1:2

 

СПАЛ 2013 - Дженоа
Дата: 28.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Спал спечели 5 от последните си 6 мача в лигата и така застана на 9 точки над опасната зона. Предполага се, че тимът ще покаже достатъчно до края на кампанията за да остане в елита.

Дженоа се намира само на 4 точки над опасността, като е под напрежение за печелене на точки. В тима само Велосо е наказан и здравето е добро.

Дженоа не успя да вкара в 7 от последните 9 кръга. Спал спечели 5 от последните 6 мача в Серия А. Дженоа не успя да вземе победа в последните 6 на гости. Формата е в полза на домакините, но гостите ще са отчаяни за успеха до края на сезона или до гарантиране на прогрес или изпадане.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Дженоа 2:2

 

Сампдория - Лацио
Дата: 28.04.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Сампдория може би предаде всякакви надежди за европейски футбол догодина след загубата с 3:0 от Болоня в последния кръг. Сега тимът може единствено да даде всичко за да завърши Фабио Куалярела като топ-реализатор в кампанията.

Лацио се намира във финала на Копа Италия и спечелването на купата ще донесе директно класиране в групите на Лига Европа. В момента тимът е на осма позиция, поради което по-лесният вариант за участие в Европа изглежда именно купата. Именно от това трябва да се възползва Сампдория срещу гостът, който ще пести сили и играчи.

Домакините нямат никакви здравословни проблеми. За Лацио контузени са Лукаку, Бериша и Савич, а Алберто е с наказание.

Прогноза: Сампдория - Лацио 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
555