Анонс на 33-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 33-ти кръг от Серия А

Удинезе - Сасуоло
Дата: 20.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе понесе загуби в последните два кръга и така се намира на само 3 точки над опасната зона на дъното и на 16-то място в класирането на Серия А.

Сасуоло няма загуба в последните три кръга, но като гост тимът не успя да спечели в последните седем мача. Адяпонг и Сантос остават контузени за гостите.

Удинезе спечели последните си 4 домакинства в Серия А. В последните 3 тимът вкара поне по 2 гола. Тимът трябва да се мотивира за подобряване на позицията в таблицата.

Прогноза: Удинезе - Сасуоло 1:0

 

Лацио - Киево
Дата: 20.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио успя да преодолее загубата от Милан с успех над Удинезе през седмицата. Това бе мачът по-малко, който тимът имаше, и след победата разстоянието до четвъртото място е три точки.

Киево загуби четири поредни кръга и официално загуби статута си в елита на Италия. Сега започва планирането за следващия сезон в Серия Б, а кръговете до края ще са за чест.

Лацио няма да разчита на наказан Лукас Лейва след последната среща. Контузени остават Лукаку и Бериша. Лацио вкара поне по 2 гола в последните си 4 домакинства. Тимът спечели 10 от последните 11 пред своята публика.

Киево не успя да вкара в 7 от последните 9 мача на гости в Серия А. Тимът не спечели последните си 16 мача на гости и не се очаква да успее тук.

Прогноза: Лацио - Киево 2:0

 

Болоня - Сампдория
Дата: 20.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня показва добра форма с една загуба от последните шест мача, като в периода бяха спечелени 13 от възможните 18 точки в Серия А. За момента тимът държи първата позиция над опасната зона, но тази форма предполага скорошно подобрение.

Сампдория се намира на 4 точки от седмата позиция след успеха в дербито с Дженоа последната седмица. Времето до края на сезона може да е недостатъчно за тима да достигне заветната позиция, но поне Фабио Куалярела е близо до топ-реализаторския приз за кампанията.

Сампдория допусна поне по 2 гола в 8 от последните си 9 мача като гост в лигата. Болоня спечели последните си 3 домакинства. Болоня спечели и последните 3 домакинства срещу Сампдория, конкретно. В последните 4 срещу Самдпория пък домакините вкараха поне по 2 гола.

Прогноза: Болоня - Сампдория 2:2

 

Каляри - Фрозиноне
Дата: 20.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри спечели 10 от последните 15 възможни точки и така на 12-ата позиция тимът е на 8 пункта от опасността. 

Фрозиноне се намираше на поредица от две победи, но Интер донесе нова загуба с 3:1 в последния кръг. Така гостите се намират на 8 точки до достигане на спасение, а до края на сезона остават възможни 18 пункта за спечелване.

Откъм състави, за домакините са наказани Пелегрини, Писакане и Барела, докато Кастро и Качаторе са с контузии. Чибса е наказан за гостите, при Саламон и Вивиани с контузии.

Каляри ще цели да постигне 40 точки този уикенд и така да гарантира спасението си. Домакините обаче няма да разчитат на всичките си футболисти, което може да ги затрудни.

Прогноза: Каляри - Фрозиноне 2:1

 

Емполи - СПАЛ 2013
Дата: 20.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Емполи изненада Аталанта в понеделник и постигна равенство, въпреки че допусна рекордните 47 удара по вратата си, 18 от които точни. Вратарят Бартомией Драговски спечели приза за Играч на мача с феноменално представяне и 17 спасявания.

Спал спечели 4 от последните си 5 мача и също изненада с победите над Лацио, Рома и Ювентус в този период. Емполи обаче заема 18-ата позиция и до края остава много работа за тима, който задължително трябва да търси точки въпреки формата на своя гост.

Емполи има доста проблеми с контузиите на Антонели, Учан, Силвестре, Паяц и Ла Гумина, както и Фариас е под въпрос. 

Домакините вкараха поне по 2 гола в 9 от последните 11 домакинства в лигата. Тимът няма загуба в последните 5 мача у дома. 

Прогноза: Емполи - СПАЛ 2013 1:2

 

Дженоа - Торино
Дата: 20.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа спечели само 1 точка от последните си 4 мача и самочувствието е ниско след последната загуба в дербито със Сампдория.

Торино загуби само веднъж в последните 12 кръга, но формата не е блестяща с 3 равенства в последните 4. Симоне Дзадза е наказан в този кръг, но и за домакините аут са Пандев и Бираски.

Торино направи 8 равенства в последните 10 мача като гост. Дженоа не успя да вкара в 6 от последните 8 мача в лигата. 

Прогноза: Дженоа - Торино 1:1

 

Наполи - Аталанта
Дата: 22.04.2019 г.
Час: 20:00 ч.

Наполи напусна Лига Европа след 3:0 от двата кръга с Арсенал. Така понеделнишката среща надали ще привлече много публика на трибуните.

Аталанта вероятно в по-голяма степен се нуждае от трите точки заради борбата за местата на Шампионска лига, където домакините са по-скоро сигурни. Тимът ще знае и резултатите на преките съперници Рома и Милан преди мача.

Наполи няма загуба в 20 от последните 21 домакинства в лигата. Аталанта също няма загуба в последните 7 кръга.

Наполи ще играе с понижено самочувствие. Това е едновременно възможност за тима да се докаже пред феновете си, но и възможност за гостите да постигнат резултат.

Прогноза: Наполи - Аталанта 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
625