Анонс на 32-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 32-ри кръг от Серия А

Рома - Удинезе
Дата: 13.04.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Рома се върна към победите когато в последния кръг победи на гости на Сампдория и така успя да се възползва от лошите резултати на Милан и Аталанта, които изгубиха точки и са по-напред в класирането.

Удинезе няма загуба в последните три кръга в Серия А, като спечели два пъти в този период. Преди началото на кръга тимът е на 4 точки над опасната зона.

Откъм състави, Коларов е наказан за домакините, а с контузии са Пероти, Карсдорп и Сантон. Жезус и Флоренци са единствените здрави бекове в тима в момента. Даниеле Де Роси има проблем в коляното и е поставен под въпрос. При гостите аут с травми са Бехрами, Барак и Нуйтинк, а наказан е Перика.

Рома вкара поне по 2 гола в последните 10 домакинства срещу Удинезе. "Вълците" спечелиха в 9 от тези срещи. Удинезе няма победа в последните си 11 мача на гости. 

Прогноза: Рома - Удинезе 2:1

 

Торино - Каляри
Дата: 14.04.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Торино успя да направи само равенство срещу Парма в последната седмица, но шансовете за класиране в Европа остават.

Каляри спечели четири от последните шест срещи и тази впечатляваща статистика доведе до почти осигуряване на спасението.

Откъм състави, Фалке и Белоти са аут за домакините, а Кастро и Чепители за гостите. Торино спечели 6 от последните 7 мача у дома в Серия А. Торо няма загуба в последните 8 мача срещу Каляри във всички турнири.

Прогноза: Торино - Каляри 2:1

 

Сампдория - Дженоа
Дата: 14.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория получи две поредни загуби и така може би пропадна от битката за европейските позиции в Серия А. 

Дженоа спечели само 1 точка от последните три кръга, но пък тя беше срещу Наполи, което е впечатляващо.

За домакините след дълго отсъствие към игра се приближава Джанлука Капрари. Той отново тренира с първия отбор и ще може да изиграе роля към края на кампанията. Едгар Барето остава контузен. При гостите с контузия е Хилемарк, а Стураро е наказан.

Дженоа няма успех в 11 от последните 12 мача като гост в лигата. Сампдория няма загуба в 9 от последните 10 мача срещу Дженоа. Домакините може би няма за какво да се борят до края на сезона, но притежават класата за победа.

Прогноза: Сампдория - Дженоа 2:0

 

Сасуоло - Парма
Дата: 14.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло спечели важна точка срещу Лацио в последния кръг, и тимът ще търси да продължи формата си с победа у дома над по-лек съперник.

Парма се намираше на поредица от три загуби, но в последния кръг тимът успя да вземе точка от Торино. Преди старта на кръга тимът се намира на дистанция от 6 точки над опасността.

Откъм състави, капитанът Франческо Магнанели може да се завърне за Сасуоло. Адяпонг и Сантос са с травми. При гостите проблемите са повече - контузени са Биабиани, Инглезе и Граси, а под въпрос - Жервиньо и Бруно Алвес.

Парма не успя да спечели в 10 от последните 11 кръга. Сасуоло няма успех в 9 от последните 10. Без Жервиньо гостите не изглеждат заплашително и могат да търсят единствено равенства.

Прогноза: Сасуоло - Парма 1:0

 

Фиорентина - Болоня
Дата: 14.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Този сезон се оказа твърде разочароващ за Фиорентина, но все пак клубът може да завърши и със злато ако продължи след полуфиналите на Копа Италия.

Болоня спечели четири от последните пет кръга и така се намира на 2 точки над опасната зона на дъното. С такава форма клубът може и да успее да се спаси в края на сезона.

Откъм състави, Пяца и Фернандес са контузени за домакините. Стефано Пиоли напусна мениджърския пост във вторник и Винченцо Монтела се върна начело.

При гостите с травми са Матиело и Дестро. Федерико Сантандер преодоля проблемите си и може отново да попадне сред титулярите. 

Фиорентина спечели последните 6 мача у дома срещу Болоня. Болоня не успя да спечели в 24 от последните 26 мача като гост в Серия А. Болоня допусна по най-малко 2 гола в последните си 4 мача като гост. Фиорентина обаче няма победа в последните си 7 домакинства в лигата.

Прогноза: Фиорентина - Болоня 1:1

 

Киево - Наполи
Дата: 14.04.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Ако Киево загуби тук ще се сбогува с елита на Италия. Вероятно хората в клуба вече са се примирили с тази съдба, но борбата може да бъде отложена за друг кръг при успех.

Наполи загуби от Арсенал в Лига Европа през седмицата и трябва да отговори. Тимът не може да надгради над втората позиция в класирането, но ще трябва да потърси връщане на самочувствието преди преиграването с англичаните.

Откъм състави, Матиа Бани е наказан за домакините и вероятно ще бъде заменен от Бостиан Сезар. Скелото остава с контузия. При гостите аут са Раул Албиол и Амаду Диауара.

Киево не успя да вкара в 7 от последните 9 кръга. Победата убягва на тима от 12 кръга. Наполи няма загуба в последните 10 срещи с този съперник. Не се очаква такава и сега.

Прогноза: Киево - Наполи 0:3

 

Аталанта - Емполи
Дата: 15.04.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Аталанта няма загуба в последните шест мача и спечели 12 точки от възможни 18. Формата е добра в преследването на топ 4 позициите в таблицата.

Емполи има нужда от 2 точки за да достигне спасение преди началото на кръга. До понеделник тази картина може да се измени, но преките съперници играят срещу отбори от горната половина, което е благоприятно за тима.

Аталанта няма почти никакви проблеми с контузени. Емполи няма победа в последните 17 гостувания в Серия А. 

Прогноза: Аталанта - Емполи 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
657