Анонс на 31-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 31-ви кръг от Серия А

Парма - Торино
Дата: 06.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Парма загуби в три поредни срещи в лигата. Последният кръг срещу Фрозиноне бе добра възможност за успех, но тимът допусна дузпа в последната минута, която лиши клуба дори от точка. Така може би до края на сезона битката за оцеляване ще стане реалност за домакините.

Торино победи Сампдория у дома и така задържа надеждите за европейските места след два разочароващи кръга в Серия А. В тима Фалке е контузен, а Аина и Лукич са с наказания.

При домакините аут са Граси, Биабиани, Инглезе и Жервиньо. Парма допусна поне по 3 гола в 5 от последните 6 кръга. Торино няма загуба в 16 от последните 17 гостувания в първенството. В 5 от последните си 6 мача тимът вкара поне по 2 пъти.

Прогноза: Парма - Торино 1:2

 

Сампдория - Рома
Дата: 06.04.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Сампдория загуби от Торино в последния кръг и така можеше да изостане от Лацио и сегашния си съперник. Римските отбори обаче също загубиха точки и така състезанието за европейските места продължава.

Рома следва формата на Милан в последните срещи - победа, последвана от две загуби и равенство. Клаудио Раниери все още търси начин да се справи с трудния период на отбора, но времето изтича за "вълците". В момента те не могат да разчитат на контузените Флоренци, Пероти и Сантон.

Капрари и Барето са с травми за домакините, а Берешински е наказан. Сампдория запази 5 сухи мрежи в последните 7 домакиснтва. Рома допусна поне по 2 в 5 от последните 6 кръга. Фабио Куалярела пропусна да вкара в два поредни мача, но надеждите на домакините са той да се върне към головете.

Сампдория - Рома 2:2

 

Фиорентина - Фрозиноне
Дата: 07.04.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Фиорентина няма победа в шест срещи и сега състезанието за топ 7 може би приключи за тима. Вместо това всички усилия на клуба трябва да са насочени към Копа Италия.

Фрозиноне успя да победи Парма с 3:2 след късна дузпа. Тимът обаче се намира на 8 точки от спасението, което може да не бъде осигурено в толкова малко срещи до края.

Откъм състави, Пяца и Фернандес са аут за домакините, а Гори и Вивиани за гостите. 

Фиорентина направи 5 равенства у дома поред в лигата. Това е възможност тимът да подобри статистиката и да опита да върне самочувствието си.

Прогноза: Фиорентина - Фрозиноне 2:1

 

Удинезе - Емполи
Дата: 07.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе спечели 3 от последните 6 мача, като взе и ценна точка от Сан Сиро и Милан през седмицата.

Емполи спечели 2 от последните 3 мача, като през седмицата тимът впечатли с успех срещу Наполи. Здравето в състава е добро с контузията единствено на Ла Гумина. Крунич обаче е поставен под въпрос.

При домакините с контузии са Бехрами, Барак и Нуйтинк. 

Тази битка директно над местата на дъното е важна и за двата тима, които имат нужда от точки. Очаква се нервност от двете страни, като домакинските фенове ще са зад Удинезе, въпреки формата на гостите.

Прогноза: Удинезе - Емполи 0:1

 

Каляри - СПАЛ 2013
Дата: 07.04.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри очаквано загуби от Ювентус, но сега има второ поредно домакинство срещу съперник, който може да победи. 

Спал показва добра форма и спечели три поредни кръга. Това включва успехи срещу Рома и Лацио, които не бяха очаквани. Сега Дарио Срна е наказан за тима, а Кастро е с контузия.

При домакините аут са Реджини с контузия и Ладзари с наказание.

Каляри вкара поне по 2 гола в последните си 4 мача срещу Спал във всички турнири. Любопитно е да видим дали формата на гостите ще продължи и в този кръг.

Прогноза: Каляри - СПАЛ 2013 0:1

 

Лацио - Сасуоло
Дата: 07.04.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Лацио загуби от Спал и пропусна шанса да застигне Милан и да се цели в топ 4 местата с тази среща, която имаше по-малко в сравнение с директните съперници. 

Сасуоло прекрати слабата си форма с победа над Киево у дома. Тази среща обаче ще е далеч по-тежка. В тима контузени са Адяпонг и Сантос, докато при домакините ще липсва Лукаку, а Раду е под въпрос.

Лацио спечели последните си 3 домакинства. Сасуоло загуби в 3 поредни гостувания. В последните 5 мача между тези отбори Лацио не загуби и това не се очаква и сега. 

Прогноза: Лацио - Сасуоло 2:1

 

Наполи - Дженоа
Дата: 07.04.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Наполи загуби от Емполи в една от изненадите през седмицата, и така почти гарантира титлата на Ювентус. Домакините нямат нужда от победа тук, но точките ще са важни от психологическа гледна точка за увереността, необходима в Лига Европа, която остава главната цел за сезона.

Дженоа ще има мотивацията в този мач, но целта не може да бъде повече от точка в случая. Ромеро и Зуканович са с наказания за гостите, а Хилемарк е с контузия.

При домакините с проблеми са Албиол, Диауара, Кирикеш, Инсине и Гулам. Наполи обаче спечели 7 от последните 8 домакинства с Дженоа. Дженоа не успя да вкара гол в 5 от последните си 6 мача, поради което се очаква победа на домакините.

Прогноза: Наполи - Дженоа 2:0

 

Болоня - Киево
Дата: 08.04.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Болоня се намираше на поход от три победи, но това приключи по категоричен начин след загуба с 4:1 от Аталанта.Този ход може би донякъде беше очакван, за да може тимът да победи именно тук срещу последния.

Киево загуби от Сасуоло с четири гола, и не се очаква тимът да се противопостави на един от преките съперници на дъното тук. 

Болоня не може да разчита на Матиело, Дестро и Едера. Очаква се тимът да търси задължително трите точки в преследването на спасението от 18-ата позиция. Киево няма победа в последните 15 гостувания в лигата. В 6 от последните 8 на гости Киево не вкара.

Прогноза: Болоня - Киево 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
531