Коща: Съмнявах се в Роналдо


И. Ангелов

Коща: Съмнявах се в Роналдо

Крилото на Ювентус Дъглас Коста сподели мнението си, както и това на негови колеги, за съмнения по отношение на качествата на Кристиано Роналдо след пристигането му в последния сезон. Роналдо смени Реал Мадрид с Юве за 112 милиона евро, а 34-годишният помогна на "старата госпожа" да счупи много рекорди в кампанията. Той вкара и 24 гола във всички турнири до тук:

"Вярвате или не, когато се говореше за трансфер на Роналдо аз запитах 'какво ще стане в съблекалнята'? Всички ние се обичаме и се борим за местата си, но Кристиано ни спечели много бързо. 

"Той е обикновен, здраво работещ човек, който обича да побеждава. Ювентус търсеше човек с неговата психика, и той ни донесе много. Когато той дойде аз помислих 'при нас идва най-добрият в света, нали?'. Веднага когато се появи, клубът се подобри във всеки един аспект. Неговият принос е забележим.

"Той вкарва голове всяка седмица, доведе повече фенове на стадиона и ние се надяваме да спечелим трофеи с него и да направим история с негова помощ. Той е мъж на място, работи здраво и винаги е с нас."

  Сподели
409