Анонс на 28-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 28-ми кръг от Серия А

Сасуоло - Сампдория
Дата: 16.03.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло няма победа в последните си шест мача, но пък постигна равенство с Наполи в последната седмица.

Сампдория загуби от един от директните си опоненти Аталанта в последния кръг след две поредни победи в Серия А, и сега тимът ще трябва отново да се потруди от деветата позиция за подобряване на класирането.

Откъм състави, Бурабиа е наказан за домакините, а Сантос е контузен. При гостите с проблеми са Капрари, Рамирес, Сапонара и Барето.

Сасуоло съхрани суха мрежа в последните 3 мача срещу Сампдория във всички турнири. Тимът обаче не спечели в 10 от последните 11 домакинства.

Прогноза: Сасуоло - Сампдория 1:1

 

СПАЛ 2013 - Рома
Дата: 16.03.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Спал взе само 2 точки в последните 6 мача и сега се намира само на 2 точки над опасната зона на дъното. 

Клаудио Раниери спечели първата си среща начело на Рома с 2:1 над Емполи у дома. В този кръг Интер и Милан се срещат, което може да помогне на позиционирането на "вълците". Проблемите в състава обаче са прекалено много.

Ладзари и Валоти са с проблеми за домакините, като последният е наказан. За Рома с контузии са Юндер, Коларов, Пелегрини, Де Роси и Манолас, а наказан е още и Алесандро Флоренци. 

Спал не успя да спечели в нито един от последните си 11 мача у дома в лигата. Рома вкара поне 2 гола в 8 от последните 10 кръга. В 9 от последните 10 мача в Серия А тимът няма загуба.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Рома 0:2

 

Торино - Болоня
Дата: 16.03.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Торино се намира в серия от седем мача без загуба и спечели последните 3. Тимът е само на 6 точки от топ 4, а сега със сигурност поне единия от Интер и Милан ще загуби точки.

Болоня се намира на една точка от сигурността след победата над Каляри в последния кръг. Синиша Михайлович подобри състава, но задачата сега ще е трудна. 

В двата състава няма почти никакви проблеми в момента. Торино запази суха мрежа в последните 5 домакинства. Болоня не успя да спечели 23 от последните 24 мача на гости в лигата. Торо спечели последните 5 поред пред своята публика и се очаква да победи тук.

Прогноза: Торино - Болоня 2:0

 

Лацио - Парма
Дата: 17.03.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио достигна само до равен с Фиорентина в последната седмица и сега тимът се намира на 8 точки от топ 4 на таблицата в Серия А.

Парма се върна към победите в последния уикенд след слабата серия от три поредни загуби и равенство. Сега тимът е на сигурно място в средата на таблицата.

Чиро Имобиле е наказан за домакините, а Лукаку е с контузия. Скодзарела е с наказание за гостите, докато Граси и Стулац имат травми.

Лацио ще бъде отчаян за нова победа, докато Парма е спокойна в класирането. Очаква се успех на домакините.

Прогноза: Лацио - Парма 2:1

 

Аталанта - Киево
Дата: 17.03.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта победи Фиорентина и Сампдория в последните си два мача и изглежда възвърна формата си. Сега тимът посреща последния и се очаква единствено нов успех.

В последния кръг Киево загуби 16-ят си мач в кампанията в Италия. Изпадането е само въпрос на време в този момент. В състава сега контузени са Томович, Пелисие и Скелото.

Киево не успя да спечели в последните 13 кръга като гост. В 5 от последните 6 на гости тимът не вкара гол. Аталанта запази 3 поредни сухи мрежи срещу Киево, като спечели 5 от последните 6 мача между тези отбори.

Аталанта - Киево 2:0

 

Емполи - Фрозиноне
Дата: 17.03.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Емполи смени треньора си в опита да остане извън зоната на трите отбора на дъното. Към началото на кръга тимът се намира на 1 точка от опасността.

Фрозиноне е именно един от отборите в тези долни места, поради което тази среща е директен сблъсък за шест точки между отборите в битка за оцеляване.

Откъм състави, Антонели, Мкедлидзе и Гумина са с травми за домакините, докато Джиджоне е аут за гостите. 

Емполи вкара поне по 3 гола във всеки един от последните 3 мача с Фрозиноне във всички турнири. Фрозиноне също вкара поне по 2 гола в последните 5 мача с Емполи. Домакините имат добър шанс да подобрят позицията с оглед формата.

Прогноза: Емполи - Фрозиноне 2:1

 

Наполи - Удинезе
Дата: 17.03.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Наполи остана на 18 точки от Ювентус в битката на върха, но поне успя да прогресира до четвърт-финалите на Лига Европа, където ще играе с Арсенал. Именно европейското състезание изглежда по-реалистичната цел до края на кампанията.

Удинезе загуби от Ювентус в последния кръг и така прекрати поредицата от две победи, която подобри самочувствието. Вероятно тимът не очаква точките и срещу втория в класирането, особено с оглед здравето в тима .

Контузени за домакините са Албиол, Инсине, Диауара и Кирикеш. При гостите аут са Бехрами, Самир, Барак, Д'Алесандро, Нуйтинк, Опоку и Окака.

Наполи спечели последните си 6 мача с Удинезе във всички турнири. Удинезе загуби последните 3 мача като гост в Серия А. Домакините ще са по-малко мотивирани за победата, като тимът не получава нужната подкрепа и от своята публика. Разликата в класите обаче ще има значение.

Прогноза: Наполи - Удинезе 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
602