Анонс на 27-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 27-ми кръг от Серия А

Парма - Дженоа
Дата: 09.03.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Парма няма победа в последните си шест срещи. 

Дженоа се намира на равна позиция по точки със своя домакин, като няма загуба в последните шест мача. В тима поради контузия липсва само Оскар Хилемарк, докато при домакините аут са Граси и Стулац.

Парма загуби последните си 4 домакинства в Серия А. Домакините допуснаха поне по 2 гола в 5 от последните 6 кръга. Тези два тима ще играят без напрежение защото са по-близо до средата, отколкото до дъното на таблицата, като се очаква спокоен двубой.

Прогноза: Парма - Дженоа 1:1

 

Болоня - Каляри
Дата: 10.03.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Болоня загуби три срещи поред и това на пръв поглед не изглежда добра статистика, но две от тези загуби бяха срещу Рома и Ювентус

Каляри спечели последните си две домакинства, но загуби последните пет срещи като гост. Тимът има доста проблеми с липсващи играчи. Наказани са Фараго и Сигарини, а с травми са Кастро, Клаван и Сери.

Синиша Михайлович няма проблеми с контузени играчи. Болоня обаче не успя да спечели в 18 от последните 19 кръга в Серия А. Каляри не успя да вкара в последните 4 мача на гости. Болоня не успя да вкара в 5 от последните 6 домакинства.

Прогноза: Болоня - Каляри 0:0

 

Фрозиноне - Торино
Дата: 10.03.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Фрозиноне избегна загубата в три от последните си шест срещи в лигата, но тимът остава на 5 точки под линията на спасението.

Торино запази шест поредни сухи мрежи в лигата и това е рекордна за клуба серия. С тази добра форма тимът се добра до шестата позиция в таблицата. Сега и проблемите с контузени са малко с липсата единствено на Аина.

При домакините контузени са Диониси и Паоло, а Касата е с наказание. Фрозиноне не успя да спечели в последните 12 домакинства. Торо спечели последните 3 мача срещу Фрозиноне във всички турнири. В тези мачове победителят вкара и поне по 2 гола на противника си.

Прогноза: Фрозиноне - Торино 0:2

 

Сампдория - Аталанта
Дата: 10.03.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория преодоля серията от три загуби след две поредни победи и така запази надеждите за класиране в европейските позиции в края на сезона. Този уикенд започва за тима на 2 точки зад шестата позиция.

Аталанта се намира извън топ 6 по голова разлика след победата над Фиорентина последния уикенд, но в идните седмици програмата на тима не е лека. Победата в този кръг ще е важна за самочувствието преди тази серия. Съставът изглежда готов за това с липсата единствено на Рафаел Толои.

Капрари, Рамирес и Барето са с проблеми за домакините. Сампдория обаче има 8 победи над Аталанта в последните 10 мача между тези отбори. Домакините спечелиха и 5 от последните 6 мача пред своята публика.

Прогноза: Сампдория - Аталанта 1:1

 

Сасуоло - Наполи
Дата: 10.03.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Сасуоло няма победа в последните си пет мача, а в тях тимът вкара и само два пъти. Позицията в таблицата е добра и доста далеч от опасността, но може би класиране в горната половина е извън възможностите на състава този сезон.

Наполи вероятно ще премине към четвърт-финалите на Лига Европа след като в първия кръг от осминафиналите тимът се разправи със Залцбург с 3:0. Сега тимът ще може да съхрани енергия в следващия четвъртък, и да отдели достатъчно такава за този мач.

Откъм състави, Марлон Сантос е контузен за домакините, а Консили е наказан. При гостите липсва само контузеният Раул Албиол. 

Наполи няма загуба в 34 от последните 38 мача на гости в Серия А. В последните 3 тимът запази мрежата си суха. Срещу Сасуоло Наполи няма загуба в последните 7 мача между отборите. Сасуоло не успя да спечели в 9 от последните 10 домакинства. 

Прогноза: Сасуоло - Наполи 0:3

 

Фиорентина - Лацио
Дата: 10.03.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Фиорентина се намира на пет точки зад петата позиция след загубата от Аталанта в последния кръг. Може би целта на тима ще е финала в Копа Италия, където обаче отново Аталанта е препятствието.

Лацио ще се намира в добро настроение след победата над Рома в местното дерби. Този тим има 3 победи в последните 4 кръга, но все още се намира извън топ 4 на 6 точки разстояние.

Откъм състави, при домакините проблеми няма, а за гостите ще липсват Бериша и Лукаку, докато под въпрос са още Уолъс и Стракоша.

Фиорентина завърши при равен в последните 3 домакинства. Лацио спечели последните 3 мача между тези два отбора. В последните 4 мача на гости тук Лацио вкара поне по 2 гола във всеки случай. 

Прогноза: Фиорентина - Лацио 0:1

 

Рома - Емполи
Дата: 11.03.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Рома загуби дербито с Лацио в последния кръг, последва драматично отпадане в продълженията в Шампионска лига и уволнение на мениджъра.

За Емполи Джузепе Ячини спаси работата си като взе равенство от Парма. Тимът остава на 4 точки над опасността, но трябва да продължи да събира актив. 

Откъм състави, Фацио, Коларов и Джеко са наказани за домакините, а Юндер е контузен. Антонели и Мчедлидзе са с контузии за гостите.

Емполи не успя да спечели в последните си 14 гостувания в Серия А. Рома вкара поне по 2 гола в 6 от последните си 7 домакинства. Домакините далеч превъзхождат съперника на хартия, и всичко освен победа ще е изненада.

Прогноза: Рома - Емполи 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
660