Анонс на 26-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 26-ти кръг от Серия А

Емполи - Парма
Дата: 02.03.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Емполи очаквано загуби от Милан в последния кръг, но тимът трябва да отговори бързо, защото се намира на 17-ата позиция в класирането и останалите на дъното имат подобна програма.

Парма спечели само една точка в последните пет кръга. Тимът се намира в средата на таблицата, но изглежда сякаш влошава формата си и може да бъде въвлечен в битката на дъното до края. Не помагат контузиите на Граси, Бастони, Чераволо и Скодзарела.

Парма загуби последните си 3 мача. Емполи не спечели в 9 от последните 10 в Серия А. И двата тима не се намират в най-доброто си състояние.

Прогноза: Емполи - Парма 0:0

 

Лацио - Рома
Дата: 02.03.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Лацио се намира на 7 точки от топ 4 на класирането, но има и мач по-малко, който е срещу Удинезе. Лош резултат срещу Рома обаче може да има голям психологически ефект и да нарани шансовете за добро класиране.

Рома спечели три мача поред и поддържа темпото на Милан в състезанието за четвърто място. Следващата седмица тимът има и среща с Порто в ШЛ, за който трябва да мисли.

Откъм състави, за домакините аут са Бериша, Лукаку и Уолъс, докато при "вълците" с проблеми са Шик и Манолас.

Рома вкара поне по 3 гола в последните си 3 гостувания в Серия А. Очаква се тимът да се представи по-добре от противника в дербито.

Прогноза: Лацио - Рома 1:2

 

Торино - Киево
Дата: 03.03.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Торино няма загуба в последните си пет срещи, и у дома тимът спечели четири поред. Тази серия доведе тима до шестата позиция, в зоната за Лига Европа.

Киево няма победа от шест кръга, а спасението е на разстояние от 11 точки. При 13 кръга до края се смята, че изпадането е почти сигурно за този отбор. 

Торо няма нито един липсващ играч преди този мач. Хетемай е наказан за гостите, а контузени - Томович и Фрай. 

Торино показа много добра форма в последните седмици и се очаква това да продължи.

Прогноза: Торино - Киево 2:1

 

Удинезе - Болоня
Дата: 03.03.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе не игра в последната седмица и така има среща повече в сравнение с директните си опоненти. Това обаче  е среща с Лацио, която не е лесна за тима.

Болоня е на 18-ата позиция, но на само 3 точки от Емполи, който може да застигне след края на този двубой. Само Матиа Дестро и Пулгар липсват за гостите.

При домакините контузени са Бехрами, Самир, Д'Алесандро и Барак, а наказан е Фофана. 

Болоня не успя да спечели в 22 от последните 23 мача на гости в Серия А. Очаква се тук да опита всичко за успеха.

Прогноза: Удинезе - Болоня 0:0

 

Дженоа - Фрозиноне
Дата: 03.03.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа няма загуба в последните си 5 мача и се намира на 11 точки над опасността. Целта от началото на сезона за спасение е почти постигната достатъчно далеч от края на сезона.

Фрозиноне беше на път да спечели ценна точка от Рома в последния кръг, преди да допусне късен гол за 3:2. Така предпоследният остана на 5 точки от спасението. Нищо не е загубено все още, но тимът излиза срещу домакин в добра форма в този случай.

Дженоа има някои проблеми с контузиите на Лападула, Фавили, Хилемарк и Мадзители, докато Диониси и Гиджоне са с травми за гостите.

Прогноза: Дженоа - Фрозиноне 1:0

 

СПАЛ 2013 - Сампдория
Дата: 03.03.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Спал няма успех в последните четири срещи и се намира само на 5 точки над опасната зона на дъното. Тимът трябва да се подобри час по-скоро.

Сампдория е прекалено зависима от нападателя Фабио Куалярела. Не е изненада, че след като той отново започна да вкарва, тимът подобри резултатите. Сега Екдал е наказан и Капрари, и Барето - контузени за гостите.

Спал не успя да спечели в последните 10 мача у дома в Серия А. Сампдория е в по-голяма степен фаворит тук.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Сампдория 0:1

 

Аталанта - Фиорентина
Дата: 03.03.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Аталанта и Фиорентина направиха равенство 3:3 в Копа Италия в сряда, а в лигата само 2 точки делят отборите в средата на таблицата.

При домакините контузени играчи няма и старши-треньорът Гасперини може да заложи на всичко най-добро от отбора. При Фиорентина също няма особени проблеми и само Педзела е с контузия. 

Фиорентина няма загуба в последните 9 мача като гост в лигата. Очаква се нов зрелищен двубой между тези отбори.

Прогноза: Аталанта - Фиорентина 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
735