Макси Лопес: На Интер му дойде до гуша от Уанда


Н. Гавазов

Макси Лопес: На Интер му дойде до гуша от Уанда

Бившият нападател на няколко италиански клуба Макси Лопес  коментира конфликта между ръководството на Интер и нападателя Мауро Икарди и неговата съпруга и агент Уанда Нара. Напомняме, че Нара е бивша жена на Лопес, когото напусна, за да се омъжи за Икарди.

"Винаги се надявам на победа на  Аржентина. Дори, ако Икарди  е в състава, аз подкрепям националния отбор. Не ме интересува кой играе на  позицията нападател. Но Уанда е прекалено приказлива за Италия. Там е много по-трудно да се договориш с официалните лица, отколкото в Аржентина. Това е друга държава.

Какво се случва  сега? Моето мнение е, че ръководството на Интер е уморено от Уанда  и нейния стил на правене на бизнес, още повече, че Икарди  не играе на същото ниво. Добрите агенти вършат добре работата си, защото знаят как да четат ситуацията и кога да говорят и кога да мълчат. Мисля, че играчи като Икарди трябва да бъдат представени от хора с такива качества.

Уанда също ми предложи услугите си като агент, но не се съгласих. Исках да отделя работата от семейството. Сега не се виждам с децата си. Дори не винаги успявам да говоря с тях по телефона. Последно се видяхме през декември.

Имам трудни отношения  с Уанда. Няма хармония между нас. В продължение на  няколко години общувахме изключително чрез адвокати, защото ситуацията беше твърде сложна. Те с  Мауро имат еднакво  отношение към живота. Понякога в това отношение той е още по-лош. Затова реших да спра да общувам с него. Поведението му винаги е едно и също. Веднъж му казах, че ще разбере някои неща, когато стане баща, но това не се случи. Например вчера бе рожденият ден на сина ми и те започнаха да ме атакуват по време на телефонния разговор. Какви отношения мога да имам с такива хора?", заяви Лопес за Radio La 990.

  Сподели
451