Анонс на 24-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 24-ти кръг от Серия А

Каляри - Парма
Дата: 16.02.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Каляри спечели само 1 точка от последните си пет срещи и в последния кръг тимът показа изключително лоша игра срещу Милан

Парма загуби от Интер, но игра добре срещу именития съперник. Тимът е далеч от опасната зона, което беше целта преди началото на кампанията. 

В съставите на двата отбора има проблеми. При домакините аут са Кастро, Клаван, Бирса, Фараго, Чакаторе и Теро, а за гостите липсват Граси, Димарко и Гаджоло. 

Каляри не успя да вкара в последните си 3 мача в Серия А. Тези срещи бяха загубени и се очаква нов неуспех тук.

Прогноза: Каляри - Парма 1:2

 

СПАЛ 2013 - Фиорентина
Дата: 17.02.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Спал загуби от Аталанта миналата седмица, което беше очаквано, но тимът се намира на 4 точки над опасността и за момента това е добре.

Фиорентина направи 4 равенства от последните си 5 срещи, което е под очакванията за тима. Сега Педзела е наказан, а Лаурини и Миралас са с контузии, докато само Мисироли е аут за домакините.

Спал направи 6 поредни равенства у дома в Серия А. Фиорентина няма загуба в последните 8 кръга на гости. В случая се очаква равенство между тези отбори.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Фиорентина 1:1

 

Удинезе - Киево
Дата: 17.02.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе спечели само 1 точка от последните си 4 мача. При 3 загуби тимът не се намира в много добро състояние на 16-ата позиция в таблицата. Любопитно е, че отборът има идентична форма в последните 5 кръга с последния в лигата, който посреща тук.

Киево се намира на 9 точки от спасението и трудно достига до добри резултати. Само Томович и Пелисие са с проблеми, но нещата изглежда отиват на изпадане.

Баду, Самир, Барак и Сандро пропускат за домакините с контузии, а Де Майо е с наказание. 

Удинезе не успя да спечели в 9 от последните си 10 мача в Серия А. Киево не успя да спечели в 22 от последните 23 мача в елита. 

Прогноза: Удинезе - Киево 0:0

 

Емполи - Сасуоло
Дата: 17.02.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Емполи не успя да достигне до победа в последните си 8 мача и така Болоня доближи тима на 17-ата позиция, като вероятно ще цели да прескочи съперника си на дъното в този кръг. 

Сасуоло се намира в средата на класирането и вероятно цели да задържи мястото до края на сезона. Загубата с 3:0 от Ювентус беше очаквана и надали притеснява тима толкова в момента, като целта тук ще е победа.

В двата тима проблеми почти няма - Капеци е аут за домакините, а Сантос за гостите. 

Сасуоло вкара поне по 3 гола в последните 4 мача с Емполи във всички турнири. Тези срещи бяха спечелени и това се очаква тук.

Прогноза: Емполи - Сасуоло 0:3

 

Дженоа - Лацио
Дата: 17.02.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа няма загуба в последните 3 кръга и така в момента се намира на 7 точки над опасността на дъното. 

Лацио загуби през седмицата от Севиля, но спечели последните два мача в лигата минимално - срещу Фрозиноне и Емполи.

Гостите имат много проблеми с липсващи имена - Алберто, Милинкович-Савич, Лукаку, Уолъс, Пароло са контузени, а под въпрос са още Имобиле и Бастос. Само Хилемарк и Фавили са с проблеми за домакините.

Лацио вкара поне по 2 гола в 5 от последните 6 мача срещу Дженоа във всички турнири.Гостите обаче не са вкарвали повече от 1 гол в нито един от последните си 6 мача във всички турнири, което показва категоричен спад във формата.

Прогноза: Дженоа - Лацио 1:1

 

Наполи - Торино
Дата: 17.02.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Наполи съхрани мрежата си суха в последните 3 мача в лигата, а през седмицата тимът на практика си гарантира и прогрес към осминафиналите в Лига Европа.

Торино спечели 7 точки от възможните 9 в последните 3 мача. Тимът се намира само на 4 точки от европейските места. Освен всичко това в състава няма абсолютно никакви проблеми след връщането от наказания на Дзадза и Нкулу.

Марио Руй и Раул Албиол са контузени за Наполи, а Мертенс и Верди са под въпрос. 

Наполи избегна загубата в последните 17 мача у дома. Торино взе 5 равенства от последните си 6 мача на гости в лигата. В исторически план Наполи вкара поне по 2 гола на Торо в последните 7 мача между отборите.

Прогноза: Наполи - Торино 2:1

 

Рома - Болоня
Дата: 18.02.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Рома игра добре срещу Порто, но спечели само с 2:1, което дава шанс на съперника в Лига Европа. Формата в Серия А не е лоша с 4 победи и 2 равни в последните 6 кръга.

Болоня се намира близо до дъното, но успя да спечели 4 точки в последните 2 кръга. В състава само Лянко и Орсолини са с проблеми, докато при домакините липсва само Шик.

Болоня не успя да спечели в 15 от последните си 16 мача в Серия А. Рома няма загуба от Болоня у дома в 10 от последните 11 мача. В 5 от последните 6 срещи в Серия А Рома вкара поне по 2 гола на съперниците си. 

Прогноза: Рома - Болоня 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
502