Бурдисо: Всичко стана по моя вина


Н. Гавазов

Бурдисо: Всичко стана по моя вина

Никола Бурдисо от Рома, който получи червен картон за ужасяващото си влизане в краката на Даниеле Конти по време на загубата с 1:5 от Каляри пое цялата вина за случилото се на „Сант Елиа" върху себе си. Както е известно, защитника бе изгонен в 20 минута и така остави съотборниците си с човек по-малко, което затрудни действията им и на бе з това негостоприемния стадион.

„Направих огромна грешка. От този момент нататък играта стана съвсем различна. Аз съм първия и единствен човек виновен за провала. По-разочарован съм от всякога", заяви Бурдисо пред Sky Sport Italia.

След инцидента, контузеният Даниеле Конти, който е син на спортния директор на Рома Бруно Конти бе откаран в болницата, където му бяха направени допълнителни изследвания.

„Аз се извиних на Даниеле на терена и в съблекалнята след това. Тръгнах за топката, но след това видях, че той беше там и осъзнах, че за мен мача свършва. Наистина не тръгнах с лоши намерения. Казах му и пак го казвам на вас - искам той да се завърне на терена колкото се може по-бързо. Тръгнах наистина за топката и виждах само нея. Говорих и с баща му и се извиних. Той ми каза, че тези неща се случват. Поемам цялата отговорност за този резултат, защото поставих съотборниците си в неприятно положение", завършва защитника.

 

  Сподели
182