Анонс на 23-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 23-ти кръг от Серия А

Лацио - Емполи
Дата: 07.02.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Лацио беше един от само четирите отбора с победа в последния кръг, което означава, че тимът напредна зад Милан, Рома, Сампдория, Фиорентина и Торино в класирането. 

Емполи взе точка с Киево, и това беше точно нужното за оставането над опасната зона за момента. Тимът обаче трябваше да се представи по-добре срещу 20-я в таблицата. 

Откъм състави, контузени за домакините са Лукаку, Фелипе, Уолъс, а наказан е Пароло. Само Капрези е с травма за гостите.

Лацио спечели последните си 4 мача с Емполи във всички турнири. Емполи не успя да победи в последните си 12 гостувания в лигата. Очаква се успех за домакините.

Прогноза: Лацио - Емполи 1:0

 

Киево - Рома
Дата: 08.02.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Киево успя да вземе само точка срещу Емполи, но от гледище на последното място и това е успех. Тимът все още се намира на 9 точки от спасението.

Рома получи тежка загуба наскоро в Копа Италия, но сега иска да се върне в правия път. В последния кръг на Олимпико тимът взе 1:1 от Милан, и сега ще се надява да надгради над един по-слаб съперник. В състава ще липсват контузените Юндер, Пероти, Жезус и Олсен.

Киево не успя да спечели в 21 от последните си 22 мача в Серия А. Рома няма загуба в последните 11 мача с Киево. В 6 от последните 7 "вълците" вкараха на този противник поне по 2 гола.

Прогноза: Киево - Рома 0:3

 

Фиорентина - Наполи
Дата: 09.02.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Фиорентина вкара 8 гола в последните 3 кръга в Серия А, както и нанесе 7 на Рома в Копа Италия на четвърт-финала. Изглежда сякаш идването на Луис Муриел разреши проблемите в нападението на отбора.

Наполи победи Сампдория с 3:0 миналата седмица и показа изключителна форма. Разликата с Ювентус на върха е само 2 точки и тимът трябва да има мотивация да конкурира лидера до края. Още повече, че само Влад Кирикеш е контузен в момента. Проблем може да се окаже напускането на Марек Хамшик към Китай.

Наполи няма загуба в 10 от последните 11 мача с Фиорентина във всички турнири. Тимът няма загуба и в 34 от последните 38 мача като гост. Очаква се доброто представяне да продължи, но и домакините се намират в добра голова форма.

Прогноза: Фиорентина - Наполи 2:3

 

Болоня - Дженоа
Дата: 10.02.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Болоня успя да спечели първата си среща под ръководството на Синиша Михайлович и това беше срещу Интер

Дженоа също показа подобрение след идването на нов мениджър и при Чезаре Прандели тимът 4 гола в последните два кръга.

Откъм състави, само Лянко е аут за домакините, а при гостите с проблеми са Фавили и Хилемарк, докато Ромеро е наказан.

Болоня не успя да вкара в последните си 4 домакинства. Последните 6 у дома пък тимът не успя да спечели. Очаква се един равностоен двубой, но везните са наклонени в посока на гостите в момента.

Прогноза: Болоня - Дженоа 0:1

 

Аталанта - СПАЛ 2013
Дата: 10.02.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта спечели 11 точки от възможни 15 в последните пет кръга, и дори впечатляващо елиминира Ювентус в Копа Италия. Формата на домакините изглежда прекрасно в момента.

Спал няма загуба в последните 3 кръга и в момента се намира на 5 точки над опасната зона на дъното. Все пак не се очаква гостите да изненадат впечатляващия съперник в този случай.

При домакините липсващи играчи няма, но Фелипе и Фарес са с наказания за гостите. 

Прогноза: Аталанта - СПАЛ 2013 3:0

 

Сампдория - Фрозиноне
Дата: 10.02.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория загуби с 3:0 от Наполи в последния кръг и така остана на 8-ата позиция в таблицата. Сега срещу предпоследният тимът ще се надява на далеч по-добър резултат.

Фрозиноне загуби от Лацио у дома си, но скорошната победа над Болоня може би е сигнал за подобрение. В състава има някои проблеми с липсата на Диониси, Бригенти и Ариаудо поради контузии.

При домакините наказан е Муру, а контузени са Капрари, Сала и Барето. Денис Прает е на линия след наказанието си. 

Фрозиноне не успя да вкара в 6 от последните 8 мача в Серия А. Сампдория спечели последните 4 мача у дома в лигата. В последните 3 тимът запази и суха мрежа. Фрозиноне не успя да спечели 11 от последните 12 мача в лигата.

Прогноза: Сампдория - Фрозиноне 2:0

 

Торино - Удинезе
Дата: 10.02.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Торино направи равен със Спал след победата над Интер, като така съхрани позицията си в средата на таблицата. Тимът не показва достатъчно постоянство за да се доближи до европейските позиции, но до края има достатъчно време.

Удинезе взе само една точка от последните три кръга, но поне поредицата от загуби беше прекратена в последното равенство с Фиорентина. В тима има проблеми защото контузени са Баду, Самир, Сандро и Барак.

Дзадза и Нкулу са наказани при домакините. 

Удинезе не успя да вкара в последните 4 мача на гости. Тимът не спечели последните 7 като гост. Торино няма да играе с напрежение тук защото е на комфортна позиция. Това може да доведе до успех срещу притеснен опонент.

Прогноза: Торино - Удинезе 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
523