Анонс на 22-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 22-ри кръг от Серия А

Емполи - Киево
Дата: 02.02.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Емполи няма победа в последните шест кръга в Серия А и така се намира само на една позиция над опасната зона на дъното.

Киево се намира на последното място в таблицата и 9 точки са нужни за достигне спасение в момента. Ако тимът ще търси своите шансове за оставане в елита на Италия, именно срещу отбори като съперника в този кръг трябва да постига резултати. Само Ненад Томович е контузен в тима и всички усилия трябва да са насочени към победата.

Чапеци и Ла Гумина са контузени за домакините. Емполи загуби 5 от последните си 6 мача в лигата. Киево не успя да спечели в 20 от последните 21 кръга. В последните 3 на гости тимът не вкара гол, но статистиката срещу Емполи сочи, че Киево няма загуба в 9 от последните 10 мача между отборите.

И двата отбора не се намират в най-добрата си серия, поради което ще търсят победата за подобряване на самочувствието.

Прогноза: Емполи - Киево 2:1

 

Наполи - Сампдория
Дата: 02.02.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Наполи постигна само равенство срещу Милан в последния кръг, а след това Росонерите изхвърлиха тима и от Копа Италия. Това е голямо разочарование за Карло Анчелоти, тъй като Ювентус също напусна второто по значение състезание и ще даде шанс на някой от останалите отбори, превърнали се във фаворити, сред които със сигурност щеше да е тимът на домакините.

Сампдория се върна към победите след 4:0 над Удинезе в последния кръг, когато Фабио Куалярела изравни рекорда на Габриел Батистута за голове в поредни срещи в Серия А от 11. Той със сигурност ще иска да продължи серията, независимо от съперника.

Откъм състави, Кирикеш е контузен за домакините, а Фабиан Руис е с наказание. При гостите наказан е Прает, а Капрари и Барето са с травми. 

Наполи спечели 8 от последните 10 мача със Сампдория във всички турнири. В последните 5 тимът вкара поне по 2 гола на съперника си. 

Прогноза: Наполи - Сампдория 2:1

 

СПАЛ 2013 - Торино
Дата: 03.02.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Спал се върна към победите след като обърна Парма от 2:0 в последния кръг. Тази среща със сигурност донесе много увереност на тима.

Торино успя да вземе победа от Интер в последния кръг и въпреки непостоянните резултати, тимът все още се държи непосредствено зад европейските позиции в класирането. В момента и здравето в състава е перфектно.

Викари е контузен, а Петаня е наказан за домакините. Спал направи 5 поредни равенства у дома в лигата. Торо не успя да спечели в последните 5 мача на гости. Очаква се равностоен двубой.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Торино 1:1

 

Удинезе - Фиорентина
Дата: 03.02.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе загуби в последните два кръга от Спал и Дженоа и така пропадна до 16-ата позиция в класирането, само на 4 точки от опасната зона, в която тимът не иска да попада.

След като победи Киево в Серия А, Фиорентина избухна в Копа Италия над Рома със 7:1, след което несъмнено играчите ще са в превъзходно настроение.

Откъм състави, за домакините контузени са Баду, Теодорчик, Самир и Барак, докато за гостите липсват Хуго и Бенаси поради наказание.

Фиорентина избегна загубата в последните 7 мача на гости. "Виолетовите" обаче ще търсят победата с оглед формата на двата състава преди мача.

Прогноза: Удинезе - Фиорентина 0:3

 

Дженоа - Сасуоло
Дата: 03.02.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа победи на гости на Емполи, като така доказа, че може да се справя и без Кристоф Пятек, заставайки на 13-ата позиция в таблицата.

Сасуоло също показа добра игра след напускането на Кевин Принс Боатенг и победи с 3:0 Каляри у дома по убедителен начин. Загубата на Боатенг е голяма, а контузени в тима са още Магнанели и Сантос.

При домакините с травми са Мадзители, Фавили и Хилемарк, а Ролон е с наказание.

Сасуоло се целеше в европейските позиции в началото на сезона, но в момента тимът е сравнително далеч от своята цел. Дженоа също се намира сравнително далеч от дъното, но спасението не е гаранция и трябва да търси още точки.

Прогноза: Дженоа - Сасуоло 1:1

 

Каляри - Аталанта
Дата: 04.02.2019 г.
Час: 22:00 ч.

Каляри не успя да спечели в последните три кръга, а разочарованието от 3:0 срещу Сасуоло не може да е зарадвало привържениците. Тимът е на 14-та позиция, но спокойствието ще изчезне с приближаването на опасността на дъното.

Аталанта победи Ювентус в Копа Италия, който турнир е доминиран именно от съперника в последните години. Стилът и темпото на играта на гостите ги прави един от най-приятните за гледане отбори в Серия А, като се очаква тимът да постигне и нов успех.

Кастро, Сау, Клаван и Барела са аут за домакините, а само Иличич е поставен под въпрос за гостите.

Аталанта вкара поне по 3 гола в последните 3 кръга в Серия А. Каляри има добра форма у дома и тимът избегна загубата 10 пъти в последните 11 кръга пред своята публика. Домакините ще търсят и ще са доволни на равенство, но може би няма да издържат срещу този противник.

Прогноза: Каляри - Аталанта 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
747