Анонс на 21-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 21-ви кръг от Серия А

Сасуоло - Каляри
Дата: 26.01.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло няма победа в последните си четири срещи, но в последния кръг тимът успя да задържи Интер, което беше добро постижение. 

Каляри не успя да победи Емполи у дома в последния мач и засега остава само на седем точки над опасната зона на дъното. В състава има някои проблеми с контузиите на Марко Сау, Лукас Кастро, Рагнар Клаван и Алберто Сери.

Стефано Сенси е наказан за домакините, но здравето в Сасуоло е перфектно. Сасуоло обаче не успя да спечели в последните 7 домакинства в Серия А. Каляри не успя да спечели в последните 8 мача като гост. Така се очаква балансиран двубой и вероятно равенство.

Прогноза: Сасуоло - Каляри 1:1

 

Сампдория - Удинезе
Дата: 26.01.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Сампдория няма успех в последните два кръга, но в тях тимът игра добре срещу Ювентус и след това направи 3:3 с Фиорентина като гост. С оглед показаното тези резултати не са лоши. 

Удинезе се намираше на поредица от три срещи без загуба, но това приключи у дома срещу Парма. Сега тимът е само на 4 точки от опасната зона на дъното. Контузените не са малко - Барак, Самир, Теодорчик и Баду.

При домакините Капрари и Барето са с травми, а Рамирес е с наказание. 

Удинезе не успя да вкара гол в последните 3 мача на гости. Сампдория избегна загубата от Удинезе в 14 от последните 15 мача у дома. В последните 3 домакинства Сампдория победи всичките си гости. Очаква се именно домакините да владеят инициативата и да спечелят двубоя.

Прогноза: Сампдория - Удинезе 1:0

 

Киево - Фиорентина
Дата: 27.01.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Киево очаквано загуби от Ювентус в последния кръг. Тимът е на последно място в лигата и на 9 точки от спасението, което може да се окаже непосилна задача.

Фиорентина направи 3:3 със Сампдория в последния кръг, но тимът ще е разочарован защото водеше два пъти в срещата и допусна равенството с гол в 93-ата минута на мача. С оглед целите за борба в европейските позиции, победата срещу последния е задължителна.

Откъм състави, Качаторе и Оби са с контузии за домакините, а наказани са Бани и Кине. Едмилсон Фернандес и Кристиано Бираджи са наказани за гостите тук.

Фиорентина завърши при равенство в 5 от последните 6 гостувания в лигата. Киево не успя да победи в 19 от последните 20 мача в Серия А.

Прогноза: Киево - Фиорентина 0:2

 

Аталанта - Рома
Дата: 27.01.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта вкара 11 гола в последните два кръга и така се превърна в най-добрият реализатор в лигата с 44 гола. 

Рома спечели последните три срещи поред, което се случи след период, в който се смяташе, че треньорът Еузебио Ди Франческо ще загуби работата си заради лоши резултати. 

Откъм състави, само Ремо Фройлер е контузен за домакините. Дуван Сапата вкара в 7 поредни кръга в лигата, включително 4 гола в последния мач, поради което се очаква той да води тима. 

При Рома контузени са Юндер, Пероти и Жезус. Рома обаче се намира в добра форма с 3 поредни победи. В 6 от последните 7 срещи в Серия А тимът вкара поне по 2 гола на противника. Аталанта вкара поне по 2 гола в последните си 3 мача, така че вероятно ще видим голове тук.

Прогноза: Аталанта - Рома 2:2

 

Болоня - Фрозиноне
Дата: 27.01.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня се намира на най-дългата поредица в лигата без победа - 13 срещи. Това е по-лошо постижение от противника тук, който се намира 4 точки под 18-тото място на домакините в таблицата.

Фрозиноне загуби в поредни кръгове и се намира на 7 точки от спасението. И двата отбора се затрудняват изключително в този сезон, но домакините трябва с подкрепата на феновете си да подобрят състоянието.

Фрозиноне не успя вкара в 5 от последните си 6 мача в елита. Тимът не спечели в последните 10 кръга. Болоня не успя да вкара в последните си 3 домакинства.

Прогноза: Болоня - Фрозиноне 0:0

 

Парма - СПАЛ 2013
Дата: 27.01.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Парма спечели два от последните си три мача, но тези победи бяха в гостувания. Сега тимът се връща пред своята публика и ще се надява да спечели трите точки отново.

Спал се намира на поредица без победа от 11 поредни мача и тимът може да допусне да бъде прескочен от Емполи, който може да победи Дженоа в понеделник вечер.

Откъм състави, домакините не могат да разчитат на контузените Граси, Риджони и Стулац. Само Тиаго Чонек е наказан за гостите. 

Прогноза: Парма - СПАЛ 2013 1:0

 

Емполи - Дженоа
Дата: 28.01.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Емполи прекрати негативната поредица от 4 поредни загуби с равенство в последния кръг 2:2 с Каляри. В срещата обаче те допуснаха късен изравнителен гол, който остави лош вкус в края. 

Дженоа взе само 1 точка от последните 9 възможни и сега в състава ще липсва най-качественият играч Кристоф Пятек. Гостите се намират на 6 точки над опасната зона и вероятно трябва да потърсят заместник на пазара.

Дженоа не успя да вкара гол в последните 3 кръга от Серия А. В последните 3 гостувания тимът загуби с по 1 гол разлика. Емполи не се намира в добра форма и няма успех в 5 кръга.

Прогноза: Емполи - Дженоа 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
585