Анонс на 20-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 20-ти кръг от Серия А

Рома - Торино
Дата: 19.01.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Рома спечели два от последните си три мача и прогресира в Копа Италия. Еузебио ди Франческо може би успя да спаси работата си след трудния период и сега ще цели по-продуктивна втора част на кампанията.

Торино се намира на само 3 точки зад своя противник и на 9-та позиция, но формата не е блестяща. Торо спечели само веднъж в последните си пет срещи. Борбата за топ 6 е възможност за тима, но реалистичната цел в края ще бъде оставането в горната половина.

Де Роси, Пероти и Жезус са контузени за домакините, а Мейте и Идзо са с наказание за гостите. 

Торино постигна четири поредни равенства в последните си 4 мача на гости. Рома спечели 9 от последните си 10 мача с Торино. В тях "вълците" вкараха поне по 2 гола. Рома вкара поне по 2 пъти в 8 от последните си 9 домакинства в Серия А.

Прогноза: Рома - Торино 2:0

 

Удинезе - Парма
Дата: 19.01.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Удинезе не успяваше да постигне победа в пет поредни кръга, но точно преди новогодишната пауза тимът успя срещу Каляри и избегна неприятностите на дъното за момента. 

Парма пропадна до долната половина от класирането след като стартира сезона много силно, но не издържа на собственото си темпо. В момента тимът е на добра позиция от 12 точки над опасността, а здравето е перфектно за разлика от това при домакините.

Удинезе не може да разчита на наказаните Мандрагора и Пусето, а контузени са Барак, Самир, Теодорчик и Баду. Очаква се равностоен двубой за начало на годината тук.

Прогноза: Удинезе - Парма 1:1

 

Фрозиноне - Аталанта
Дата: 20.01.2019 г.
Час: 13:30 ч.

След две равенства, които повдигнаха духа, Фрозиноне загуби срещу прекия съперник на дъното Киево и така може би пропусна възможността за застигане на Болоня. Тимът е на 19-та позиция и нещата не са розови.

Аталанта завърши 2018-та година с победа с 6:2 над Сасуоло, и започна 2019-та с успех в Купата срещу Каляри. Това ще е трети пореден мач на гости, и при победа това ще е най-добрата поредица за тима в сезона. Предпоставките за това са добри защото в отбора няма нито един липсващ човек.

За домакините аут са наказаните Капуано и Сиано, а контузени са Паганини, Халфредсон и Диониси.

Фрозиноне не успя да вкара в 5 от последните си 7 срещи в Серия А. Тимът няма победа в последните си 9 домакинства в лигата. Аталанта вкара поне по 2 пъти в 5 от последните 6 гостувания в елита.

Прогноза: Фрозиноне - Аталанта 0:3

 

СПАЛ 2013 - Болоня
Дата: 20.01.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Спал не успя да спечели в нито една от последните си 10 срещи и сега се намира само на 4 точки от опасността на дъното. Болоня държи именно последната позиция от изпадащите и може с успех да доближи противника до това.

Негативната серия на Болоня е дори по-лоша от тази на противника с 12 мача без успех. Тимът ще се надява новите зимни попълнения да помогнат на ситуацията. 

В двата тима няма проблеми с изключение на контузения Джуру за Спал. 

Спал взе 4 равенства у дома в лигата поред. Болоня не спечели последните 20 мача на гости. В 7 от последните 8 от тях тимът допусна поне по 2 гола. 

Прогноза: СПАЛ 2013 - Болоня 1:1

 

Фиорентина - Сампдория
Дата: 20.01.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Фиорентина взе само точка от последните две срещи с Парма и Дженоа, което е разочароващо. Тимът подписа с нов нападател в лицето на Луис Муриел и това подобри състава значително.

Сампдория напусна Копа Италия срещу Милан в една среща, в която се представи добре. Сега основна цел ще остане единствено попадането в европейските турнири в следващата кампания. 

В двата тима почти няма проблеми - единствено Линети е с контузия за гостите. Сампдория подписа с нападателя Маноло Габиадини, който може да стартира.

Прогноза: Фиорентина - Сампдория 2:1

 

Каляри - Емполи
Дата: 20.01.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Каляри спечели само веднъж в последните девет кръга, и тимът ще се надява пристигането на Валтер Бирса да раздвижи атаката и да подобри резултатите.

Емполи загуби четири поред и в началото на годината тимът е само на една позиция над опасната зона. Преди тази среща наказани тук са Крунич и Бенасер, а Гумина и Антонели са с контузии.

При домакините Лукас Кастро и Марко Сау са с травми, докато Чепители е наказан. 

Емполи загуби последните 4 мача в Серия А. В последните 5 на гости тимът допусна поне по 2 пъти. Каляри няма загуба в 9 от последните си 10 домакинства.

Прогноза: Каляри - Емполи 1:0

 

Наполи - Лацио
Дата: 20.01.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Наполи спечели пет от последните шест кръга в Серия А, като след загубата от Интер през 2018-та тимът отговори с успех с 3:2 над Болоня. 

Лацио завърши годината с равен с Торино. На старта на новата година тимът е на четвърта позиция и близо до целите си. 

Откъм състави, при домакините наказани са Кулибали, Инсине и Алан, а Хамшик и Кирикеш са с контузии и пропускат. Само Марусич е с наказание при гостите.

Наполи се намира в странна ситуация - от една страна на 9 точки от лидера Ювентус, но и на 13 точки пред петата позиция. Тимът напусна Шампионска лига и вероятно не подозира, че Юве ще загуби толкова точки, за да има мотивация да спечели всеки свой мач.

Прогноза: Наполи - Лацио 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
678