Анонс на 19-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 19-ти кръг от Серия А

Лацио - Торино
Дата: 29.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио спечели в последните два кръга поред и така успя да заеме четвъртата позиция в класирането, прескачайки Милан в процеса. Тимът трябва да се възползва максимално от загубата на точки от преките противници в класирането.

Торино се върна на пътя на победата в последния кръг след три мача без успех. Тимът по начало се целеше в европейските места, но сега е малко зад амбициите си. 

Последните 3 гостувания на Торо завършиха с равенство. Лацио избегна загубата в 9 от последните 10 мача с Торино във всички турнири.

Тези два тима се разделят от 5 точки и 4 позиции. И двата състава са близо до целите си от преди сезона, но Лацио изглежда по-близо до успеха.

Прогноза: Лацио - Торино 2:1

 

Киево - Фрозиноне
Дата: 29.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Киево се намираше на добра поредица от пет равенства, но това приключи в последния кръг срещу Сампдория в загубата с 2:0. 

Фрозиноне няма победа в последните си осем мача, но когато предпоследният среща последния, това може би е най-добрата възможност за триумф. В състава на гостите контузени обаче са Паганини, Халфредсон, Диониси и Капуано.

Киево не успя да спечели в последните 18 мача в Серия А. Домакините имат добър рекорд от 5 поредни победи в последните 5 мача с Фрозиноне. В тях тимът вкара и поне по 2 пъти на противника. 

Прогноза: Киево - Фрозиноне 0:0

 

Дженоа - Фиорентина
Дата: 29.12.2018г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа загуби пет поредни гостувания след последната загуба от Каляри на 26-ти декември. 

Фиорентина изненадващо загуби у дома си от Парма в последния кръг и така надеждите за класиране в топ 6 получиха удар. В състава наказани са Герсон и Юго. 

Фиорентина няма загуба в 16 от последните 17 мача с Дженоа във всички турнири. Дженоа не успя да спечели в 11 от последните си 12 срещи в Серия А. Фиорентина не загуби в последните пет мача на гости и не се очаква да го направи тук.

Прогноза: Дженоа - Фиорентина 0:0

 

Парма - Рома
Дата: 29.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

След поредица от четири мача без победа, Парма успя да победи Фиорентина, макар и минимално. Тимът ще се надява да завърши новата година в горната половина на класирането.

Рома победи Сасуоло в една среща, след която се очакваше уволнение на мениджъра с оглед формата в последните седмици. Сега тимът е на 4 точки от топ 4 в таблицата и победата отново е задължителна.

В лагера на домакините Граси е контузен, а Калаио е с наказание, докато само Де Роси лекува контузия при гостите.

Рома не успя да победи в последните си 5 мача на гости и това трябва да се промени.

Прогноза: Парма - Рома 1:1

 

Сасуоло - Аталанта
Дата: 29.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

В последния кръг не се очакваше Сасуоло да победи Рома, но представянето беше много разочароващо.

Аталанта беше близо до това да нанесе първа загуба на Ювентус в лигата, но появилият се от пейката Кристиано Роналдо доведе нещата до равенство след Коледа. Все пак тимът може да извлече причини за увереност и да завърши годината подобаващо.

Проблемите в състава на домакините са доста с липсващите Адяпонг, Боатенг, Дънкан и Ферари, докато само Де Роон е контузен при гостите.

Сасуоло направи пет поредни равенства у дома в лигата. Аталанта спечели последните три поредни срещи с този съперник във всички турнири. В тези срещи гостите вкараха поне по 2 гола.

Прогноза: Сасуоло - Аталанта 0:2

 

Удинезе - Каляри
Дата: 29.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе вече няма успех от пет мача, и сега най-добрият играч в състава Родриго де Пол ще липсва за последния мач за годината.

Каляри прекрати поредицата без победи от седем кръга с успех над Дженоа след Коледа. Проблемите с контузии и тук обаче са значими. Кастро и Ликоджанис са аут със сигурност, а Клаван и Педро също са под въпрос.

При домакините контузени са Теодорчик, Баду и Самир, които ще липсват заедно с наказания Пол. Каляри не успя да спечели в последните 7 мача на гости. Удинезе няма успех в 12 от последните си 13 мача в Серия А. 

Прогноза: Удинезе - Каляри 0:0

 

Наполи - Болоня
Дата: 29.12.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Ювентус загуби две точки в последния кръг и Наполи не успя да се възползва от това, като загуби с 1:0 от Интер. Сега тимът е на 9 точки от върха и Анчелоти призна, че в състава му няма качество за детрониране на "Старата госпожа".

Болоня вече 11 кръга няма победа и подобрение не се вижда с всеки кръг. Това е изненадващо защото в тима контузени и наказани няма, и сякаш не се работи в правилната посока.

При Наполи наказани за кръга са Кулибали и Инсине. Контузени са Кирикеш и Хамшик. 

Наполи вкара поне по 3 гола на Болоня в последните 5 мача между тези отбори. Болоня не успя да спечели в последните си 19 гостувания. Наполи съхрани суха мрежа в 6 от последните 8 у дома.

Прогноза: Наполи - Болоня 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
538