Анонс на 18-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 18-ти кръг от Серия А

Болоня - Лацио
Дата: 26.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня запази две сухи мрежи поред, но не успя да вкара в тези два кръга. Тимът опитва да разреши проблемите си от защитата, но скоро ще трябва да обърне внимание на нападението, което е второто най-слабо в цялото първенство.

Лацио се върна към победите в последния кръг и успя да прескочи Милан на четвъртата позиция в класирането. В този отбор няма нито един контузен играч и здравето е перфектно, докато при домакините Андреа Поли е с травма и под въпрос е още Дайкс.

Болоня не успя да спечели последните си 10 мача в Серия А. Лацио не загуби в последните 10 мача срещу Болоня във всички турнири. В последните 3 гостувания тук Лацио вкара поне по 2 пъти.

Прогноза: Болоня - Лацио 0:2

 

Каляри - Дженоа
Дата: 26.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри няма победа от седем кръга, а за това влияние оказаха и контузиите на някои ключови имена, сред които са Лукас Кастро и Леонардо Паволети.

Дженоа успя да победи Аталанта в последния кръг, с което тимът прекрати поредица от 10 мача без успех. В състава контузен е само Лука Мадзители.

Дженоа загуби 9 от 11-те си последни гостувания в Серия А. В последните 4 тимът допусна поне по 2 гола. Каляри не успя да спечели в последните си 7 мача в лигата, но срещу Дженоа тимът вкара поне 2 гола в 5 от последните 6 домакинства.

Прогноза: Каляри - Дженоа 2:1

 

Фиорентина - Парма
Дата: 26.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Фиорентина спечели два мача поред, което включва успех на гости на Милан в последния кръг. Сега този отбор е в състезанието за четвъртата позиция, само на 3 точки зад нея и Лацио. 

Парма няма победа в последните 4 кръга и така пропадна до втората половина на таблицата. Целта от началото на сезона е избягване на изпадането, което за момента изглежда постижимо. В състава обаче контузен сега е Граси, а наказани Калаио и опитния Бруно Алвеш, докато при домакините няма никакви проблеми с липсващи имена.

Фиорентина се намира в по-добра форма и може да разчита на всички свои футболисти. Очаква се успех за домакините.

Прогноза: Фиорентина - Парма 1:0

 

Сампдория - Киево
Дата: 26.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория взе 11 точки от последните 5 кръга и сега се намира само на 2 пункта от Лацио и топ 4. 

Киево направи шест поредни равенства, но все още се намира на 9 точки от безопасността. Все още победата убягва на състава цял сезон.

Откъм състави, при домакините контузени са Березински и Барето, а само Качаторе е под въпрос за гостите. 

Сампдория вкара поне 2 гола в последните си 4 мача в Серия А. Срещу Киево Сампдория няма загуба в 11 от последните 12 домакинства. Тук домакините са фаворити, но Киево не трябва да бъде подценяван след равенствата си с Интер, Лацио и Наполи наскоро.

Прогноза: Сампдория - Киево 2:1

 

Рома - Сасуоло
Дата: 26.12.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Рома загуби от Ювентус в последния кръг, донякъде очаквано. Еузебио Ди Франческо няма да получи критики за този резултат, но бъдещето му може да зависи от тази среща с оглед нетипичната десета позиция за "вълците" в момента в класирането.

Сасуоло няма загуба в последните 4 кръга и се намира 2 места над своя противник, но само с 1 точка повече. В момента самочувствието е на ниво и ни чака любопитен двубой.

Откъм състави, при домакините ще липсват контузените Шаарави, Де Роси и Пелегрини, докато при гостите контузени са Адяпонг, Боатенг и Дънкан, а наказан е още Роджерио.

Рома няма загуба в последните 10 мача със Сасуоло във всички турнири. "Вълците" избегнаха загубата в 10 от последните 11 мача пред своя публика, като вкараха поне по 2 пъти в 7 от последните си 8 мача в лигата.

Прогноза: Рома - Сасуоло 2:1

 

СПАЛ 2013 - Удинезе
Дата: 26.12.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Спал няма победа в последните осем мача и така се намира само на 3 точки над опасността.

Удинезе се намира на 1 точка над зоната на изпадащите и 1 позиция под своя противник. В състава обаче има липсващи играчи - контузени са Баду, Теодорчик и Самир, а Валон Бехрами е наказан. 

При домакините само Куртич е наказан. Спал направи 3 равенства в последните си 3 домакинства. Удинезе не успя да спечели в 11 от последните си 12 мача в Серия А.

И двата отбора имат възможността да напреднат за сметка на директен опонент, но Спал има домакинската публика зад себе си.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Удинезе 1:0

 

Торино - Емполи
Дата: 26.12.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Торино игра срещу отбори от горната половина в последните 3 кръга и не успя да спечели. Това може да принуди ръководството да преосмисли целите си във втората половина на кампанията.

Емполи загуби последните два мача поред след по-ранната добра форма, която изкара тима от опасността. Сега на 3 точки от дъното клубът ще иска да остане извън изпадащите по време на паузата. За това може да помогне наличието на всички играчи в момента.

Емполи допусна по най-малко 2 гола в 8 от последните 10 мача в Серия А. Срещу Торино обаче тимът запази суха мрежа в последните 3 гостувания. Емполи не успя да спечели последните си 10 гостувания.

Прогноза: Торино - Емполи 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
643