Анонс на 17-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 17-ти кръг от Серия А

Лацио - Каляри
Дата: 22.12.2018 г.
Час: 13:30 ч.

След четири поредни равенства Лацио загуби от прекия съперник в класирането Аталанта, и сега петото място в класирането е под заплаха.

Каляри има абсолютно същата форма както своя съперник в последните пет кръга, но тази форма е добра с оглед целта на отбора, която е спасение в лигата. В тима обаче сега има проблеми, докато здравето при домакините е перфектно. Аут за гостите са контузените Кастро и Ликоджанис, като наказани са още Срна и Чепители.

Лацио спечели последните 7 мача с Каляри във всички турнири. В последните 3 домакинства срещу този отбор Лацио вкара поне по 3 пъти на този противник. Каляри не успя да спечели в последните си 6 гостувания.

Прогноза: Лацио - Каляри 1:0

 

Наполи - СПАЛ 2013
Дата: 22.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Сезонът на Наполи и надеждите за спечелване на Серия А вече приключват, след като преди новата година тимът изостава на 8 точки от Ювентус и същевременно разстоянието до петото място е 13 пункта. Може би основната цел на тима ще стане Лига Европа през февруари.

Спал се намира на поредица от седем срещи без успех, но натрупаните до тук точки задържат тима на 15-ата позиция и за момента в безопасност. 

В двата състава преди срещата няма много проблеми. Кирикеш и Алан са контузени за домакините, а Руи е под въпрос, докато само Мисироли не е сигурен за Спал.

Наполи няма загуба в последните си 13 мача у дома в Серия А. Домакините спечелиха последните 3 мача със Спал във всички турнири.

Прогноза: Наполи - СПАЛ 2013 2:0

 

Емполи - Сампдория
Дата: 22.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Емполи загуби дербито с Фиорентина след спечелването на 10 точки в 4 мача преди това. Позицията на тима е добра за момента с 4 точки над опасната зона.

Сампдория редува победата и загубата в последните 4 кръга, като голмайсторът Фабио Куалярела показва добра форма. 

Откъм съставите, в двата тима няма много липсващи. Бенасер е контузен за домакините, а Крунич е наказан. При гостите само Березински е наказан и здравето е перфектно.

Емполи спечели последните си 3 домакинства в Серия А. Сампдория обаче няма загуба в последните 8 мача срещу Емполи във всички турнири.

Прогноза: Емполи - Сампдория 2:2

 

Дженоа - Аталанта
Дата: 22.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа се представи добре в загубата с 3:2 от Рома последния кръг, и първата победа на Чезаре Прандели трябваше да почака в крайна сметка. 

Аталанта победи Лацио пред своята публика в понеделник и така се намира на 3 точки от местата, даващи право на участие в Шампионска лига

Тези два отбора са в перфектно здраве и само Паломино е под въпрос при гостите.

Аталанта спечели последните пет срещи с Дженоа във всички състезания. Дженоа не успя да спечели в последните 10 кръга в лигата. В последните 5 мача между тези отбори Аталанта вкара поне по 2 пъти на Дженоа.

Прогноза: Дженоа - Аталанта 2:0

 

Сасуоло - Торино
дата: 22.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло победи Фрозиноне на гости след четири срещи без успех и така тимът запази мястото си в горната половина на таблицата. 

Торино беше прескочен от Сампдория и Фиорентина и така застана на единадесетата позиция, но битката за класиране в топ 10 предстои за тима. В момента проблеми с контузии за Торо няма.

При домакините Адяпонг и Боатенг са контузени, а Джуричич е с наказание.

Сасуоло завърши при равен резултат в последните 4 домакинства. В последните 4 мача срещу Торино също видяхме 4 равенства във всички турнири. Торо няма загуба в последните 10 на гости и няма загуба в последните 9 на гости на Сасуоло.

Прогноза: Сасуоло - Торино 1:1

 

Удинезе - Фрозиноне
Дата: 22.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе изигра трудни срещи с Аталанта и Интер, в които не бяха спечелени точки. Сега тимът е само на точка от опасната зона и тази среща е задължителна за спечелване.

Фрозиноне загуби от Сасуоло с два гола миналия кръг, което доведе до промяна на треньора. Удинезе е около тима в класирането и ще е един от отборите, срещу които се цели успех.

Откъм състави, Баду, Теодорчик и Самир са контузени за домакините, докато Паганини, Халфредсон и Диониси са аут за гостите.

Фрозиноне не успя да вкара в 6 от последните 8 мача на гости. Удинезе загуби 5 от последните 6 пред своя публика в Серия А. 

Прогноза: Удинезе - Фрозиноне 0:0

 

Парма - Болоня
Дата: 22.12.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Парма спечели само 1 точка от последните 3 мача, усещайки липсата на Жервиньо в нападение. Сега той отново е на линия и тимът ще може да подобри представянията си.

Болоня взе точка от Милан във вторник, но въпреки сухата мрежа не показа нещо изключително в атака. В тима здравословни проблеми няма, но не се очаква успех за гостите.

Болоня не успя да спечели в последните си 18 мача на гости в лигата. В последните 6 от тях тимът допусна поне по 2 пъти.

Прогноза: Парма - Болоня 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
481