Анонс на 14-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 14-ти кръг от Серия А

СПАЛ 2013 - Емполи
Дата: 01.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Спал тръгна по невероятен начин през този сезон, но загуби формата си и така в последните четири кръга загуби три пъти и сега се намира на 2 точки над опасната зона.

Емполи спечели само 3 пъти през целия сезон, но пък две от тези победи бяха в последните им два мача. Така за разлика от противника формата върви в правилната посока, а назначаването на мениджъра Джузепе Ячини имаше значение.

Спал допусна поне по 2 гола в 8 от последните 9 мача в Серия А. Емполи не успя да победи в последните 8 гостувания, като допусна поне по 2 пъти в 5 от последните 6. Само точка дели тези отбори в таблицата, но формата на отборите е противоположна.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Емполи 0:1

 

Сампдория - Болоня
Дата: 01.12.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Сампдория няма победа в последните пет кръга и след 3 загуби в тях се отдалечи от битката за европейските места. Марко Джампаоло трябва да промени нещо в състава си.

Болоня не може да се похвали с по-добра форма, но събра 2 точки повече от противника в същия период. Преди старта на кръга разликата с опасната зона е една точка. Добрата новина е липсата на контузени в тима, докато Реджини и Барето са с травми за домакините.

Болоня няма победа в последните си 16 мача на гости. Сампдория спечели 7 от последните 8 мача у дома срещу този съперник. Болоня допусна поне по 2 гола в последните си 4 мача в Серия А. Очаква се равностоен двубой между два тима, които търсят подобрение.

Прогноза: Сампдория - Болоня 1:1

 

Фрозиноне - Каляри
Дата: 02.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Фрозиноне се намираше на поредица от 4 срещи без загуба, но това приключи в последния уикенд срещу Интер. Лошият резултат бързо трябва да бъде забравен и 19-ят в класирането отново да тръгне към безопасността.

Каляри задържа Торино до нулево равенство в последния кръг и това бе дело на добрите вратарски изяви на Алесио Краньо. 

Домакините не могат да разчитат на Паганини, Халфредсон, Диониси и Чано преди срещата, докато Кастро е контузен за гостите, но до края на сезона. Фрозиноне не успя да спечели 12 от последните си 13 мача в Серия А, докато Каляри няма победа в последните 5 на гости.

Прогноза: Фрозиноне - Каляри 2:1

 

Сасуоло - Удинезе
Дата: 02.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло не успява да намери постоянство в последните седмици. В последните три кръга тимът надви Киево, загуби от Парма и направи равенство с Лацио, което като цяло изглежда добра форма. 

Удинезе изненада Рома с 1:0 в последния кръг с новия мениджър начело и пред своята публика. Сега тимът е на една точка от опасността. Проблемите с контузени продължават, като още аут са Баду, Ваге, Самир и Теодорчик.

Сасуоло няма да може да разчита на Кевин Принс Боатенг за срещата. Под ръководството на Давиде Никола Удинезе показа пробуждане, но то може да не е достатъчно за победа на гости.

Прогноза: Сасуоло - Удинезе 1:1

 

Торино - Дженоа
Дата: 02.12.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Торино загуби само веднъж в последните шест срещи в лигата, но и спечели само 2 пъти. Все пак класирането до момента е добро и Торо се държи на две точки от топ 6. 

Дженоа няма победа в последните седем кръга и така пропадна в таблицата. Преди началото на кръга гостите се намират на 4 точки над опасността и Иван Журич е под напрежение начело на отбора.

Торино няма загуба в последните 6 мача срещу Дженоа у дома. Дженоа не успя да спечели 11 от последните 12 мача на гости в Серия А.

Прогноза: Торино - Дженоа 1:0

 

Киево - Лацио
Дата: 02.12.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Киево постигна две поредни равенства и това включва нулево равенство с Наполи в последния кръг. Така преди началото на този кръг домакините са на 11 точки от спасението. 

Лацио взе точка от Милан миналата седмица, но тимът изостава от Наполи и Интер в състезанието за второто място. Проблемите с контузени са малко и под въпрос са само Лукас Лейва и Луис Алберто.

При домакините с травми са Томович, Джакерини, Пучарели и Яросински. Киево не успя да спечели последните си 13 мача в Серия А. Лацио няма загуба в 14 от последните 15 мача на гости на Киево. Гостите играха с отслабен състав в Лига Европа през седмицата и вероятно ще търсят успех.

Прогноза: Киево - Лацио 0:3

 

Аталанта - Наполи
Дата: 03.12.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Аталанта водеше с два гола срещу Емполи в последния кръг, и загуби с 3:2, което ще понижи самочувствието след предходните четири победи поред.

Наполи също загуби точки след равния с Киево, който също бе изненада. Преди понеделник вечер момчетата на Карло Анчелоти може да изостават с 11 точки на лидера Ювентус.

Откъм състави, при домакините само Иличич е наказан, докато в лагера на Анчелоти с травми са Кирикеш, Юнес и Верди, докато Албиол е под въпрос. 

Наполи няма загуба в последните си 6 мача в Серия А. Аталанта вкара поне по 2 пъти в последните 5 мача. Неясно е накъде ще продължи формата си Аталанта, но се очаква успех за гостите.

Прогноза: Аталанта - Наполи 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
572