Анонс на 12-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 12-ти кръг от Серия А

Торино - Парма
Дата: 10.11.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Торино се намира на третата най-дълга поредица от срещи без загуба в Серия А - 6 мача. Сега съперникът е удобен тимът да продължи в този добър дух.

Парма не успя да вкара в последните си три срещи, което включва и мач с Фрозиноне последния кръг. Този тим трябваше да се справи с доста липсващи играчи, като все още има доста проблеми с липсващите Мунари и Димарко с контузии и Калаио и Стулац с наказания.

Торо намери формата си при Валтер Мадзари и е фаворит за двубоя.

Прогноза: Торино - Парма 2:0

 

СПАЛ 2013 - Каляри
Дата: 10.11.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Спал загуби от Лацио с 4:1 в последната седмица. Това беше очаквана загуба, а за късмет и останалите отбори от втората половина на таблицата не взеха победи.

Каляри е един от тези отбори, но той гостуваше на Ювентус. Преди този мач тимът нямаше загуба в три поредни кръга и показваше добра форма.

Спал загуби 6 от последните си 7 мача в Серия А. Каляри спечели последните 3 мача срещу Спал във всички турнири, като вкара и поне по 2 гола в тези двубои. Спал допусна поне по 2 пъти в 6 от последните си 7 мача. Очаква се гостът да спечели тук.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Каляри 1:2

 

Дженоа - Наполи
Дата: 10.11.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Дженоа спечели само 2 точки от последните 15 възможни. Старши-треньорът Иван Журич вече е под напрежение, а това не е отбор, който търпи много разочарования от наставниците си.

Наполи успя да вземе равенство с ПСЖ в Шампионска лига във вторник и самочувствието ще е на добро ниво в този мач. Дженоа обаче успя да вземе равен от Ювентус, поради което гостите трябва да са внимателни.

В съставите от двете страни има проблеми. При домакините с контузии са Сандро, Маркети, Споли и Фавили, докато за гостите няма да участват Кирикеш и Юнес, докато Мертенс е поставен под въпрос след малка травма от мача с ПСЖ.

Наполи има добър рекорд срещу Дженоа и не е губил в 12 срещи поред. Дженоа допусна и по 2 гола в последните си 3 мача в Серия А. Домакините не успяха да спечелят в последните 5 кръга.

Прогноза: Дженоа - Наполи 0:3

 

Киево - Болоня
Дата: 11.11.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Киево загуби седем срещи поред и автоголът в последния мач на Емануеле Джакерини символизира всичко, което играта на тима представлява този сезон.

Болоня се намира на само 3 точки над опасната зона на дъното, но се предполага, че този мач трябва да е от лесните за тима, който цели да се отдалечи още от опасността.

В състава на домакините има и доста проблеми. Аут с контузии са Томович, Пучарели, Джорджевич, Барба и Риджони, а Танасиевич е с наказание. Само Матиело е с проблеми при гостите. 

Киево загуби последните 7 кръга, но Болоня няма успех в последните 15 на гости. Киево допусна поне 2 гола в 7 от последните 8 мача в Серия А. Болоня допусна по 2 гола в последните 4 кръга. 

Прогноза: Киево - Болоня 2:2

 

Емполи - Удинезе
Дата: 11.11.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Уволнението на Аурелио Андреацоли може би дойде като изненада след като Емполи играе добър футбол въпреки резултатите. 

Удинезе спечели само една точка в последните шест срещи. Тимът е само на 3 точки над противника си, който е на последната безопасна позиция в класирането. В състава на гостите има проблеми с контузиите на Баду, Пецела и Теодорчик, а Нуйтинк е наказан.

Емполи не успя да спечели последните си 10 мача. Удинезе загуби 5 от последните си 6 в Серия А. Това е добър момент за един от тези отбори да обърне формата си. Предстои да видим какво ще покаже новият наставник на домакините.

Прогноза: Емполи - Удинезе 1:1

 

Рома- Сампдория
Дата: 11.11.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Рома се справя добре в Шампионска лига и се затруднява в Серия А. В лигата тимът няма победа в 3 поредни кръга след два равни и загуба.

Сампдория пропусна много точки в последните два мача, като загуби от Милан и Торино, и допусна цели 7 гола в тези срещи. В състава липсват само Реджини и Барето, но и Дефрел е поставен под въпрос. 

В лагера на Рома Пероти и Карсдорп са с проблеми. Пасторе отново е на линия и се очаква да започне в полузащитата. 

И двата отбора не показват достатъчно добра форма в Серия А. Това е добра възможност и за двете страни да покажат повече.

Прогноза: Рома - Сампдория 2:1

 

Сасуоло - Лацио
Дата: 11.11.2018 г.
Час: 19:00 ч.

След поредица от четири мача без победа, Сасуоло се върна към успехите срещу Киево последния кръг. Сега тимът е на само 3 точки от Лацио и Милан на четвъртата позиция.

Лацио загуби от Рома и Интер в два от последните шест кръга, но останалите 4 мача бяха победи. Така целта класиране в Шампионска лига от началото на сезона остава постижима. Здравето в тима в момента е добро, като има въпросителни над Лейва, Бадели и Кайседо.

Домакините са в почти отлично здраве с изключение на Бурабиа. 

Лацио спечели последните 4 мача срещу Сасуоло във всички турнири. В 8 от последните 10 мача между тези отбори Лацио вкара поне 2 гола на противника си. Гостите се класираха и за следгруповата фаза на Лига Европа през седмицата, което означава, че могат да обърнат по-голямо внимание на Серия А.

Прогноза: Сасуоло - Лацио 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
572