Де Лаурентис отново критикува Ливърпул


Н. Гавазов

Де Лаурентис отново критикува Ливърпул

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е на мнение, че Ливърпул е непривлекателно място за големите играчи заради особеностите на едноименния град и лошия климат. По-рано през този сезон Де Лаурентис вече нееднократно отправи негативни изказвания по отношение на съперника в груповата фаза на Шампионска лига. Също така Аурелио лансира теорията, че Ливърпул и Рома имат един и същи собственик.

Поредната атака от страна на Де Лаурентис е насочена към Ливърпул като град. Босът на Наполи изрази мнение, че северозападът на Англия не може да се сравнява с Неапол и дори с Париж.

"Можете ли да си представите, че всеки ден трябва да живеете в Ливърпул? Имате само домът на Бийтълс и Аби Роуд. В Париж има много неща, които могат да се видят, но климатът там не е такъв като в Неапол.

Трябва да си ненормален, за да не се чувстваш щастлив в Неапол. Имам страхотна къща в Рим, но винаги предпочитам да живея в Неапол. Същото се отнася и за моя дом в Лос Анджелис.

Тези момчета се събуждат, тренират, след което са свободни през целия ден. Ние им плащаме, за да получава удоволствие. Те имат свободен живот в идеалистична обстановка", заяви Де Лаурентис.

  Сподели
545