Анонс на 10-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 10-ти кръг от Серия А

Аталанта - Парма
Дата: 27.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта победи Киево с 5:1 в миналия кръг и сега ще търси отново добрата форма от миналия сезон след слабия старт. Парма е един от новопромотираните отбори и шансовете на домакините са добри. 

Гостите от Парма загубиха с 2 гола от Лацио в последната седмица, но тимът все още е в горната половина на класирането. Определено новака обаче показа амбиции срещу големите отбори и има шанс в този мач. Жервиньо се завръща в състава, но все още няколко човека са с травми и наказания.

Аталанта не успя да вкара в последните си 3 домакинства. Време е тази статистика да се подобри.

Прогноза: Аталанта - Парма 1:0

 

Торино - Фиорентина
Дата: 27.10.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Торино няма загуба в последните си четири срещи, но в последния кръг тимът може би смяташе, че заслужава повече от равния с Болоня.

Фиорентина загуби точки за първи път у дома в кампанията след последното равенство с 1:1 с Каляри. Здравето обаче в тима е перфектно и отново ще се търси подобрението.

Фиорентина вкара поне 2 пъти в последните 3 мача срещу Торино във всички турнири. В последните си 5 домакинства обаче тимът няма успех. Очаква се балансиран двубой от двете страни, които ще търсят победата.

Прогноза: Торино - Фиорентина 2:2

 

Сасуоло - Болоня
Дата: 28.10.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Сасуоло успя да реализира само веднъж в последните си три мача, и в този период спечели само една точка.

Болоня взе само една точка от последните си четири гостувания този сезон. Тимът не може да разчита на Матиело и Крейци, докато Боатенг и Дънкън са под въпрос за домакините.

Болоня не успя да вкара в 8 от последните си 9 гостувания. Тимът няма победа в 14 поредни мача като гост в Серия А. Очаква се домакините да са в по-добрата позиция за победата.

Прогноза: Сасуоло - Болоня 1:0

 

СПАЛ 2013 - Фрозиноне
Дата: 28.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

След четири поредни загуби, Спал шокира с победа над Рома на "Олимпико" като гост в последния кръг.

Фрозиноне успя да спечели втората си точка за сезона в миналата седмица след равния с Емполи. Тимът е много слаб в защита, но атаката изглежда добре в момента.

И от двете страни има проблеми с липсващи играчи. Това са Милинкович-Савич за домакините, който е с наказание, а Джуру и Куртич са с травми. При гостите Паганини, Халфредсон, Перика и Диониси са контузени.

Фрозиноне загуби последните си 4 гостувания. Тимът допусна по 2 гола в последните си 6 мача. Очаква се успех за домакините тук.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Фрозиноне 2:0

 

Каляри - Киево
Дата: 28.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри няма загуба в последните два кръга след победата над Болоня и точката на гости на Фиорентина. Това е един от петте отбора в лигата, който няма поражение у дома в Серия А в този сезон след девет кръга.

Киево загуби пет пъти поред и в последния кръг получи 5 шамара от Аталанта в последния мач с Джампиеро Вентура начело. В момента тимът е на дъното и на цели 9 точки от безопасност.

Каляри се намира в много по-добра форма от противника и това е добър шанс за още три точки.

Прогноза: Каляри - Киево 3:0

 

Дженоа - Удинезе
Дата: 28.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа бе поета от Иван Джурич и той стана първият наставник, който отне точки от Ювентус до тук в шампионата. 

Удинезе загуби четири пъти поред и се намира на само 2 точки над опасната зона. В тима липсват четирима поради контузии - Теодорчик, Педзела, Баду и Нуйтинк.

Удинезе допусна по 2 гола в последните си 4 срещи, които загуби. Дженоа е 5 точки пред противника в таблицата и срещата с Ювентус трябва да е повдигнала увереността за още по-добра игра.

Прогноза: Дженоа - Удинезе 1;0

 

Наполи - Рома
Дата: 28.10.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Наполи изигра много добър мач с Пари Сен Жермен в Шампионска лига в сряда вечер, но победата се изплъзна в последните секунди след гол на Анхел Ди Мария за ПСЖ

Рома загуби изненадващо в последния кръг, но успя да върне самочувствието с победа в Шампионска лига над ЦСКА Москва. 

В двата състава има проблеми. За Наполи аут са Кирикеш, Верди и Юнес, а Инсине е поставен под въпрос. При Рома с проблеми са Пероти, Пасторе, Клуиверт и Карсдорп.

Наполи спечели 8 от последните си 9 домакинства в Серия А. В последните 3 тимът не допусна гол. В 7 от последните 8 домакините реализираха и поне по 2 пъти на противника. Очаква се домакините да са фаворитът в двубоя, но "вълците" ще търсят своето.

Прогноза: Наполи - Рома 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
753