Райола: Ибра е готов да преговаря с Милан


И. Ангелов

Райола: Ибра е готов да преговаря с Милан

Агентът на Златан Ибрахимович - Мино Райола, сподели, че нападателят е готов да започне преговори за втори престой в италианския Милан. Шведската легенда показва класа в ЛА Галакси в момента в американската лига, но слуховете за завръщане на 37-годишния в Италия се увеличават. Ибра вкара 42 гола за Милан в периода 2010-2012 преди напускането за ПСЖ.

Наскоро Ибрахимович бе запитан от TMZ за ситуацията, като обяви:

"Винаги има слухове. Целият свят ме желае. Това е окей."

Райола коментира днес пред Rai Sport:

"В момента това не е възможност, защото разговорите, които сме имали с клуба не са текущи, но ние сме в готовност да преговаряме. Във всеки случай, най-накрая начело на Милан са нормални хора и съвестни собственици. Аз никога не съм имал проблеми с росонерите, защото просто клубът не съществуваше до момента.

"Сега не отварям и не затварям вратите за тях. Има голямо уважение между Ибра и Леонардо. Златан прекара прекрасни моменти в Милан и остави част от сърцето си в Милано, както беше щастлив и в ПСЖ. Златан никога не е искал гаранции в кариерата си, защото той знае как да заслужи всичко в тренировка. Трябва да знаем какви условия предлага Милан или всеки друг отбор, обаче."

  Сподели
356