Анонс на 8-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 8-ми кръг от Серия А

Торино - Фрозиноне
Дата: 05.10.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Осмият кръг започва в петък вечер в Серия А и Торино се върна към победите в последния след успеха над Киево. Все още добрата форма на състава не е факт, и Торо остава единствения отбор в Серия А, който не е вкарал гол в първото полувреме от своите срещи.

Фрозиноне успя да вкара първия си гол за сезона в последния кръг. Този тим обаче допусна 18 до тук и причината отборът да не е на последно място е отнемането на точки от Киево. Контузените също не са малко - Паганини, Капуано, Маиело, Гори и Диониси.

Фрозиноне загуби последните си 5 мача в Серия А. В последните 3 мача на гости тимът не вкара, като и допусна поне по 2 пъти в последните 4 мача.

Прогноза: Торино - Фрозиноне 1:0

 

Каляри - Болоня
Дата: 06.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри няма победа в последните четири кръга и загуби срещу Интер последно. Шансът за точки в случая е по-добър.

Болоня спечели в два от последните три кръга, и така се покачи извън опасната зона на дъното. Проблемите със здравето обаче са повече с контузените Донса, Паласио, Поли и Хеландер, повечето от които са основни играчи.

Болоня не успя да вкара в 7 от последните си 8 мача на гости. Каляри завърши при равен в последните 3 домакинства. В последните три мача между тези отбори отново видяхме само равенства. Болоня няма успех в последните 13 гостувания. 

Прогноза: Каляри - Болоня 1:0

 

Емполи - Рома
Дата: 06.10.2018 г.
Час: 21:30 ч.

След като взе ценна точка от Милан, Емполи разочарова и загуби срещу пряк опонент в лицето на Парма. 

Рома тръгна много трудно и Еузебио Ди Франческо бе под напрежение, но в последните три срещи тимът постигна само победи и вкара 12 гола. Здравето при "вълците" е добро и контузени са само Пероти и Пасторе, като Манолас е под въпрос.

Лука Антонели, Мануел Паскуал и Леван Мхедлидзе са с проблеми за домакините.

Рома няма загуба в последните 9 мача с Емполи във всички турнири. Емполи не успя да спечели последните си 6 мача в Серия А. 

Прогноза: Емполи - Рома 0:3

 

Дженоа - Парма
Дата: 07.10.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Кристоф Пиатек започва уикенда като топ-реализатора на петте топ първенства в Европа с 8 гола. Дженоа има 11 реализирани попадения до момента, а звездата на тима е в основата на двете поредни победи в последните два кръга.

Парма спечели 10 точки от първите 7 кръга и така надмина всякакви очаквания. 3 от последните 4 мача в лигата също бяха победи, а това е изумително с оглед контузените в тима - Граси, Дедзи, Скодзарела, Мунари, Димарко, Жервиньо, а наказан е и Калаио. За капак под въпрос са поставени Джалиоло и Инглезе.

Неясно е как гостите се справят толкова добре при толкова проблеми, но формата е факт. Все пак очакванията са за домакински успех.

Прогноза: Дженоа - Парма 1:0

 

Аталанта - Сампдория
Дата: 07.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта няма победа в последните 6 мача, като неочаквано тимът е само на едно място над опасната зона. Една победа е нужна за да се промени настроението из целия клуб.

Сампдория е на пет точки над противника си тук и изглежда ще претендира за европейските места този сезон. Този тим обаче има само една победа в последните четири срещи. 

В лагера на домакините контузени няма, докато Реджини и Сапонара са с проблеми при гостите. Сампдория не успя да вкара в 5 от последните си 7 гостувания. Аталанта не успя да спечели в последните си 6 мача в лигата.

Прогноза: Аталанта - Сампдория 1:2

 

Наполи - Сасуоло
Дата: 07.10.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Наполи изигра голям мач с Ливърпул през седмицата, в който усилията бяха възнаградени с победа, а мърсисайдци бяха ограничени без точен удар в мача. Лоренцо Инсине вкара късен гол за успеха, и така тимът преживя загубата от Ювентус в последния кръг.

Сасуоло загуби с 4:1 у дома от Милан в последния уикенд. Сега обаче противникът е дори по-тежък. В състава Пелузо е контузен, а Дънкън под въпрос.

При домакините с проблеми са Влад Кирикеш, Амин Юнес, Фаози Гулам и Алекс Мерет. Наказан е и Марио Руи. 

Наполи спечели 7 от последните 8 домакинства. В 6 от последните 7 вкара и поне 2 пъти. 

Прогноза: Наполи - Сасуоло 2:0

 

Лацио - Фиорентина
Дата: 07.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио прекрати поредицата от 4 победи и успех в Лига Европа по не особено добър за феновете начин - след загуба в дербито с Рома. 

Фиорентина загуби от Интер, но се върна към победите срещу Аталанта. Тимът има максимален брой точки у дома си от старта на сезона, но само 1 от възможни 9 като гост до тук. Позитивно е, че никой играч не страда от здравословни проблеми в момента.

Очаква се равностоен и отворен двубой, в който и двете страни ще търсят победата.

Прогноза: Лацио - Фиорентина 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
630