Анонс на 7-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 7-ми кръг от Серия А

Рома - Лацио
Дата: 29.09.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Рома успя да вземе трите точки срещу Фрозиноне, и така прекрати лошата поредица от пет мача без успех във всички състезания. Това ще има значение преди дербито с Лацио след като е сигнал за прогрес.

Лацио има пет победи в последните си пет срещи, и формата преди този мач е сензационна. В тима няма и много проблеми с контузени. Само Джордан Лукаку и Стефан Раду са с проблеми, а в последната среща с Удинезе Милинкович-Савич и Лукас Лейва получиха и почивка.

В лагера на "вълците" Джеко и Флоренци почиваха през седмицата, което означава, че ще играят. Костас Манолас има мускулен проблем и може да бъде заменен от Иван Маркано, а Диего Пероти със сигурност ще отсъства.

Лацио спечели в последните 4 мача в Серия А. Рома вкара поне 2 гола в 5 от последните 6 мача у дома. Срещу Лацио Рома вкара поне 2 в 5 от последните 6 домакинства.

Този сблъсък по традиция е различен от останалата част от кампанията за двата отбора. Рома е в по-лоша форма в момента и мениджърът Ди Франческо вече е под напрежение. Лацио има инерция, но домакините ще искат да дадат всичко за да наранят врага. Очаква се един добър мач без оглед формата на съставите.

Прогноза: Рома - Лацио 1:1

 

Болоня - Удинезе
Дата: 30.09.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Болоня не успя да повтори геройството от Рома срещу Ювентус на гости, но това беше очаквано и сега тимът се изправя пред по-лека опозиция.

Удинезе загуби у дома от Лацио през седмицата, но се представи добре. Формата в кампанията до тук е добра и позицията в горната половина на таблицата е задоволителна.

В двата състава има някои проблеми. Донса, Паласио и Хеландер са контузени за домакините, а Ерик Пулгар е наказан. При гостите Баду и Балич са аут. 

Болоня загуби 8 от последните си 10 мача в Серия А. В 6 от последните 7 тимът не вкара гол. На практика домакините вкараха в само една своя среща и това доведе до успех над Рома. Удинезе изглежда в по-добра позиция и е фаворит.

Прогноза: Болоня - Удинезе 0:1

 

Киево - Торино
Дата: 30.09.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Киево загуби през седмицата и след наказанието с отнемане на точки от тима, в седмия кръг на първенството клубът все още има негатив от -1 точки в таблицата. Въпреки че наказанието бе само -3 точки, тимът вече изглежда отчаян от психологическа гледна точка.

Торино взе точка от Аталанта в последния кръг, което може да се отчете като позитив след загубата от Наполи. Сега целта ще е победа над лек съперник. Лянко и Ансалди са контузени тук, докато Сезар е аут за домакините.

Торо завърши при равен в последните 3 гостувания в Серия А. Киево допусна поне по 2 гола в 5 от последните си 6 мача, в които и няма успех.

Прогноза: Киево - Торино 0:2

 

Фиорентина - Аталанта
Дата: 30.09.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Фиорентина допусна втора загуба за сезона срещу Интер на "Джузепе Меаца". Тимът игра добре в онзи двубой и трябва да потърси някакъв резултат след неуспеха.

Аталанта няма победа в пет поредни кръга, а ако се вземе предвид Лига Европа тези срещи стават седем поред. В тима няма никакви проблеми освен Масиело, който е под въпрос, а представянията на тима не са на ниво по някаква причина.

В лагера на домакините няма отсъстващи. Фиорентина и Аталанта завършиха равни в последните си 4 сблъсъка. "Виолетовите" обаче спечелиха последните си 3 домакинства, докато Аталанта няма успех в последните 5 мача на гости.

Прогноза: Фиорентина - Аталанта 2:1

 

Фрозиноне - Дженоа
Дата: 30.09.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Фрозиноне отново загуби и отново не вкара гол през седмицата, с което задържа последното си място. Програмата обаче беше тежка - Рома, Наполи, Сампдория, Лацио и Аталанта до тук, а всички тези отбори бяха високо в класирането в последната година. Сега качеството на противниците за тима ще спадне и шансовете за точки идват.

Дженоа победи Киево с два гола в последния кръг и така се настани близо до шестата позиция в класирането. Изглежда че този сезон тимът ще се задържи далеч от битката на дъното. 

В двата тима има липсващи поради контузия играчи, но голяма част от тях не са се появявали за сезона. Фрозиноне не успя да вкара в последните си 6 мача. Дженоа загуби последните 5 на гости. Гостите обаче имат нападател, който реализира във всеки свой мач до тук.

Прогноза: Фрозиноне - Дженоа 0:1

 

Парма - Емполи
Дата: 30.09.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Парма загуби след двете поредни победи когато се изправи срещу Наполи за 3:0 в последния кръг. В тима има много контузени - Биабиани, Граси, Дези, Скодзарела, Мунари и наказан Калаио.

Емполи се затруднява в момента, но успя да вземе точка от Милан след като се намираше в изоставаща позиция в мача. Тук само Антонели, Акуа и Паскал ще липсват от състава.

В таблицата само 2 точки разделят тези отбори, но това са 5 позиции от 17-та до 12-та в полза на Парма. Домакините са фаворити след като в играта им още личи ентусиазмът от промоцията в елита.

Прогноза: Парма - Емполи 1:0

 

Сампдория - СПАЛ 2013
Дата: 01.10.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Сампдория няма успех в три поредни срещи след добрия старт на сезона. В последната среща с Каляри тимът пропусна да вкара късна дузпа, която щеше да промени тази статистика. 

Спал загуби два кръга поред и така невероятната поредица от резултати бе прекратена от Фиорентина и Сасуоло. Тимът все още се намира в горната половина на класирането, което означава, че увереността все още ще е налице. Здравословно проблемът е само с контузията на Вивиани.

В лагера на домакините ще липсват Реджини, Сапонара и Капрари. Сампдория превъзхожда съперника на хартия и би следвало да спечели тази среща.

Прогноза: Сампдория - СПАЛ 2013 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
525