Анонс на 4-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 4-ти кръг от Серия А

Наполи - Фиорентина
Дата: 15.09.2018 г.
Час: 19:00 ч.

В първите два кръга Наполи успяваше да се върне до победи от изоставаща позиция, но в третия кръг тимът нямаше този късмет и загуби с 3:0 от Сампдория, което моментално доведе до напрежение върху мениджъра Карло Анчелоти. Този уикенд може да се твърди, че противникът е по-тежък.

Фиорентина има перфектен рекорд до момента, но изигра само две срещи. Увереността е на добро ниво и здравето е префектно след като само вратарят Лафонт липсва. Джордан Верету се върна от наказание и ще започне тук. 

В лагера на домакините Фаози Гулам се приближава до възстановяване след дълго лечение на контузия. Влад Кирикеш, Алекс Мерет и Амин Юнес са контузени.

Наполи спечели последните си 5 домакинства срещу Фиорентина. В последните 5 домакинства тимът вкара поне по 2 гола на съперниците си и ще се надява тази статистика да продължи.

Прогноза: Наполи - Фиорентина 2:2

 

Фрозиноне - Сампдория
Дата: 15.09.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Фрозиноне загуби със само 1:0 от Лацио в последния кръг. Въпреки тази загуба тимът ще е щастлив от добрите си представяния.

Сампдория впечатли с 3:0 срещу Наполи преди почивката за национални срещи, което е важно за самочувствието. Тимът обаче ще играе без звездата си тук след като Рикардо Сапонара е аут заедно с Васко Реджини.

В лагера на домакините Джоел Кембъл тренира отделно от групата и се възстановява от травма в коляното. С контузии са още Гори, Диониси, Паганини и Чофани.

Сампдория загуби 8 от последните си 9 гостувания. Фрозиноне не вкара в последните си 3 мача в Серия А. Тимът все още търси първия си гол за кампанията.

Прогноза: Фрозиноне - Сампдория 0:3

 

Рома - Киево
Дата: 16.09.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Рома загуби в последната минута срещу Милан с 2:1. Това донякъде показа, че Еузебио Ди Франческо все още търси правилната форма на отбора си към момента.

Киево успя да спечели първата точка за сезона си в последната среща у дома срещу Емполи. В тима проблемите не са много. Контузен е само Сезар, а Хетемай и Риджони са под въпрос. 

В лагера на Рома Костас Манолас и Хавиер Пасторе имат проблеми, и вероятно няма да се рискува със здравето им преди Шампионска лига през седмицата. Така се очаква в средата да играят Пелегрини, Кристанте и Нзонзи.

Киево загуби 11 от последните 13 мача на гости в лигата. Рома е голям фаворит в този мач и ще търси победата за самочувствие преди важната среща с Реал Мадрид в Европа.

Прогноза: Рома - Киево 2:1

 

Удинезе - Торино
Дата: 16.09.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе загуби минимално на гости на Фиорентина в последния кръг, но пък игра добре. До момента тимът има една победа, една загуба и един равен в кампанията си. 

Торино победи Спал в последния кръг и ще се надява с един нов успех да се придвижи до горната половина на класирането.

Откъм състави, Удинезе не може да разчита на контузения Емануел Баду, а за Торо аут са Лянко, Ансалди и Аина. 

Торино вкара поне по 2 гола в последните си 3 гостувания. Две от последните 4 срещи между тези отбори завършиха при равен резултат.

Прогноза: Удинезе - Торино 0:0

 

Дженоа - Болоня
Дата: 16.09.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа вкара първа срещу Сасуоло в последния кръг, но загуби с 5:3 в крайна сметка във вълнуващ двубой. 

Болоня пък в контраст не успя да вкара в първите три кръга.

Откъм състави, при домакините Лисандро Лопес и Андреа Фавили продължават да липсват. При гостите Донса и Паласио са с проблеми.

Болоня няма вкаран гол в последните си 4 мача в Серия А. Тимът загуби 6 от последните си 7 мача в елита. Дженоа загуби 5 от последните си 6 мача в Серия А. Допускането на 5 гола от Дженоа е притеснително, но тимът бе един от най-добре застаналите дефанзивно състави в заключителната част от последния сезон, към което ще се стремят отново.

Прогноза: Дженоа - Болоня 1:1

 

Емполи - Лацио
Дата: 16.09.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Емполи взе точка срещу Киево в безголово равенство преди две седмици. Тимът има 4 точки след трите кръга до тук и започва кръга като седми в таблицата.

Лацио започна много трудно сезона но след две загуби успя да вземе и първата си победа срещу Фрозиноне, макар и минимално точно преди почивката за национални срещи. Лукаку и Фелипе остават контузени тук, което не е особен проблем по начало.

Лука Антонели ще липсва за домакините до ноември. Паскуал и Майета са другите с проблеми за мача. 

През лятото Лацио не се промени много, но настроението от последния сезон липсва. Симоне Индзаги може би трябваше да освежи състава си, за да извлече максимума от играчите. Сега той трябва да търси други решения.

Прогноза: Емполи - Лацио 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
542