Анонс на 3-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 3-ти кръг от Серия А

Фиорентина - Удинезе
Дата: 02.09.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Фиорентина вкара 6 гола в първия си кръг за сезона, като сега ще играе пред своите фенове и ще се надява на нов успех.

Удинезе започна с равен срещу Парма и надгради с победа над Сампдория. Въпреки това тимът е аутсайдера в този сблъсък. В лагера на гостите има проблеми с контузиите на Баду, Барак и Балич, а Мандрагора е с наказание.

Само Верету ще липсва за домакините поради наказание, а здравето тук е перфектно. Удинезе допусна поне по 2 пъти в 8 от последните си 9 гостувания в Серия А. Очаква се успех за "виолетовите".

Прогноза: Фиорентина - Удинезе 2:1

 

Лацио - Фрозиноне
Дата: 02.09.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Лацио не започна по най-добрия начин трудната си програма в Серия А след загуби от Наполи и Ювентус

Фрозиноне загуби на старта от Аталанта с 4:0, но успя да спечели първата си точка с равенство пред своята публика срещу Болоня. Все още обаче този състав търси първия си гол в елита, а проблеми в тима не липсват. Контузени са Халфредсон, Чофани, Диониси, Гори и Паганини, докато за домакините ще липсват Лукаку и Фелипе.

Лацио загуби последните си 3 мача в Серия А. В последните 4 тимът допусна поне по 2 пъти. Сега обаче се очаква успех за домакините или Симоне Индзаги ще трябва да отговаря на много въпроси.

Прогноза: Лацио - Фрозиноне 1:0

 

Киево - Емполи
Дата: 02.09.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Само 2 кръга, а Киево вече се намира на дъното с допуснати 9 гола. Тимът трябва бързо да промени нещо за да се надява на спасение в края на сезона.

Емполи показва сравнително добра форма и взе 3 точки от двата кръга до тук. В състава няма липсващи играчи и се очаква нов успех тук.

В лагера на домакините контузени са Сезар и Хатемай. Емполи обаче загуби 8 от последните 10 гостувания в Серия А. В тях тимът допусна поне по 2 гола.

Прогноза: Киево - Емполи 0:1

 

Сампдория - Наполи
Дата: 02.09.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Сампдория загуби единствения си мач в кампанията до тук минимално, срещу Удинезе, но ще се надява пред своята публика да се представи по-добре.

Наполи има перфектен рекорд до момента, но и в двата кръга изостана в резултата преди да достигне победата. Тимът ще трябва да работи над първата част от срещите си. Гулам, Юнес и Мерет са контузени за гостите, докато Реджини и Прает ще липсват за домакините.

Сампдория загуби последните си 4 мача в Серия А. Наполи вкара поне по 2 гола в последните си 5 мача в елита на Италия. Очаква се успех за гостите.

Прогноза: Сампдория - Наполи 0:2

 

Сасуоло - Дженоа
Дата: 02.09.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Сасуоло започна кампанията добре с победата над Интер и равенството на гости на Каляри. Миналата година тимът трябваше да изчака до петия кръг за да вземе първа победа.

Дженоа също започва добре след като надви Емполи и има лесен календар. След този кръг тимът ще срещне Болоня, а само Сандро е контузен в състава.

Марлон Сантос е наказан, а Федерико Пелузо е с контузия за домакините. Дженоа загуби 5 от последните 6 гостувания в Серия А, но ще търси подобрение на статистиката си.

Прогноза: Сасуоло - Дженоа 0:0

 

Торино - СПАЛ 2013
Дата: 02.09.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Торино се върна от 2:0 до 2:2 в последния кръг срещу Интер и това беше надграждане над загубата от първия кръг. Победата все още избягва на тима този сезон. 

Спал изненада приятно и преди началото на кръга дели първата позиция в таблицата, заедно с Ювентус и Наполи. Серхио Флокари обаче има контузия в състава.

При домакините Кристиан Ансалди е аут и Ола Аина ще дебютира след пристигането от Челси през лятото под наем. Лянко и Басели също са с проблеми и се предполага, че Роберто Сориано също ще получи място в средата, докато Симоне Дзадза седне на пейката.

Спал спечели 5 от последните си 6 мача в Сериа А. Тимът е в топ форма и традиционно би бил аутсайдер, но не и при настоящите обстоятелства.

Прогноза: Торино - СПАЛ 2013 1:1

 

Аталанта - Каляри
Дата: 02.09.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Аталанта спечели 4 точки в двата кръга до тук, като беше близо до победа над Рома в последната седмица. В четвъртък тимът напусна Лига Европа, но това може би ще има позитивен ефект над класирането в Серия А в крайна сметка.

Каляри загуби точки срещу директните съперници Емполи и Сасуоло, като във втория случай не се възползва когато водеше с 2 гола на противника. Настроението в тима не е на ниво и по форма отборът също отстъпва на съперника.

Каляри загуби 5 от последните си 6 гостувания в лигата. Аталанта няма загуба в 9 от последните си 10 мача.

Прогноза: Аталанта - Каляри 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
500