Анонс на 2-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 2-ри кръг от Серия А

СПАЛ 2013 - Парма
Дата: 26.08.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Спал започна сезона добре с минималната победа на гости на един от фаворитите за битка на дъното - Болоня. 

Парма също не се представи лошо след като вкара 2 гола на Удинезе, въпреки равенството пред своята публика, което дойде след два гола аванс. В тима Чичирети и Бастони са контузени, а Калаио наказан. Очаква се в атака Жервиньо и Биабиани да са резерви с оглед формата на Силигарди.

Парма отстъпва по опит на Спал в Серия А, като това може да се окаже важна битка в края на сезона с оглед оцеляването.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Парма 2:1

 

Удинезе - Сампдория
Дата: 26.08.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Удинезе изоставаше с два гола от новака Парма, но се върна до 2:2 миналия уикенд. Нуждата от подобрение в състава обаче е видна, подобно на миналата кампания. 

Сампдория пострада от отмяната на първата си среща за сезона, като сега ще се надява да започне добре кампанията. В състава на гостите Реджини и Прает са контузени, а Капрари е с наказание.

Сампдория загуби 7 от последните си 8 мача на гости. Домакините обаче също показват не много убедителен футбол.

Прогноза: Удинезе - Сампдория 0:0

 

Каляри - Сасуоло
Дата: 26.08.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Каляри заслужаваше загубата от Емполи след като през цялата среща отстъпваше в двубоя. Домакинството в случая трябва да помогне на положението на тима.

Сасуоло успя да победи Интер в първия кръг пред своята публика, въпреки че всички говореха за голямата трансферна активност и успехи на гостите. Сега самочувствието ще е на ниво срещу един от непретенциозните отбори в елита.

В двата състава няма много проблеми. Каляри ще иска да се представи по-добре от старта на сезона пред своята публика, но тимът е аутсайдер срещу състав с увереност в момента.

Прогноза: Каляри - Сасуоло 0:2

 

Фиорентина - Киево
Дата: 26.08.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Първата среща за Фиорентина в Серия А беше отложена и сега тимът ще стартира у дома сезона.

Киево успя да постигне пълен обрат от 1:0 до 2:1 срещу Ювентус, преди да загуби накрая с 3:2 в откриването на кампанията си. Определено тимът изненада на моменти в първия двубой и това трябва да е повлияло позитивни на увереността. 

Все още не е ясно какво можем да очакваме от домакините в игрови аспект. На хартия тимът превъзхожда съперника си и би следвало да достигне победата.

Прогноза: Фиорентина - Киево 2:1

 

Фрозиноне - Болоня
Дата: 26.08.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Фрозиноне започна трагично престоя в Серия А след загуба от Аталанта с 4:0. 

Болоня също не стартира перфектно след загуба с 1:0 от Спал. Добрата новина за двата отбора тук е, че равенството може да е прогрес за тях. Адам Наги е наказан за гостите тук, а Донса и Дестро са с травми. Паганини, Гори и Диониси ще липсват за домакините с контузии.

Болоня загуби 8 от последните 10 гостувания в Серия А. В 5 от последните 7 тимът не вкара. Очаква се равностоен двубой и равенство между тези отбори.

Прогноза: Фрозиноне - Болоня 0:0

 

Дженоа - Емполи
Дата: 26.08.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Дженоа ще изиграе първа среща за сезона тук след отлагането на първия мач по известни причини за града. 

Емполи се справи много добре срещу слаб Каляри и тимът дори застана на първо място заради убедителната победа преди Аталанта да превземе позицията. 

В двата тима проблемите не са много. Дженоа загуби последните си 4 мача в Серия А. 3 от тях бяха загубени с 1 гол разлика. Не е ясно как трагенията в Дженоа ще повлияе на състава, но един успех няма да е излишна позитивна емоция за населението.

Прогноза: Дженоа - Емполи 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
411