Джибрил Сисе донесе победата на Панатинайкос срещу Интер (видео)


Н. Гавазов

Джибрил Сисе донесе победата на Панатинайкос срещу Интер (видео)

С два гола на Джибрил Сисе гръцкият шампион Панатинайкос победи Интер с 3:2 в контролна среща играна в Торонто. Марио Балотели остана в Далас, тъй като си забрави паспорта, а Рафа Бенитес не включи в групата за мача редица ключови играчи като Лусио, Майкон, Милито и Мота.

Още в 13 минута Сисе се измъкна от отбраната на „нерадзурите, стреля и вратаря Орландони отби топката, но при добавката бившият футболист на Ливърпул не сбърка. Девет минути по късно отново в центъра на събитията бе Сисе, след като направи мощен самостоятелен пробив и извън наказателното поле разстреля вратаря на Интер за 2:0. В 32 минута Ето'о се ориентира много добре и се възползва от грешка в гръцката отбрана за да намали на 1:2, но в 42 минута Лето от гърците отново доведе аванса на своите до два гола.

През второто полувреме по-активния отбор бе този на италианците, особено след влизането на Милито в 73 минута, но за разлика от първата част на мач, публиката видя само един гол. В 85 минута Кутиньо получи топката от Майкон, стреля с левия си крак и намали резултата на 2:3. В 89 минута комбинация между Милито и Майкон едва не завърши с гол, но нападателят не бе точен.

ИНТЕР : Орландони, Санети (18-Наталино-73 Майкон), Кордоба (46-Бираги-73-Самуел), Матераци (46-Бурдисо-73-Лусио), Киву (73-Мунтари), Обина (46-Биабиани), Марига (46-Станкович), Камбиасо (46-Кутиньо), Оби (46-Нвакво), Ето'о (46-Алибец-73-Сантон), Пандев (46-Мансини-73-Милито)

ПАНАТИНАЙКОС : Цорвас, Винтра (62-Сейтаридис), Сариеги, Канте, Спиропулос (62-Бярсмайер), Симао (90-Шаралампос), Кацуранис (62-Карагунис), Гову (62-Маринос), Нинис (80-Димуцос), Лето, Сисе (80-Петропулос)

 

  Сподели
113