Дрогба: Роналдо направи перфектен избор


И. Ангелов

Дрогба: Роналдо направи перфектен избор

Легендата на Челси Дидие Дрогба обяви мнението си за трансфера на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид в Ювентус, който шокира футбола в последните седмици. Петкратният носител на Златната топка ще премине в Серия А за сумата от около 100 милиона евро, което се оценява като реална оферта в медиите.

"Аз не съм изненадан от този трансфер. Намирам, че това е перфектно, вълнуващо и добро решение, което бих направил и аз. И аз мислех, че съм се присъединил към един отбор в Серия А в края на кариерата си, като оставаха само детайли, но всичко се изпари. Не ме питайте за отбора, защото няма смисъл да разкривам това.

"Във всеки случай, те бяха предложили повече от оферта и аз бях много заинтересуван, така че разбирам желанието на Роналдо да играе в Серия А. Много хора казват, че е трябвало да остане в Реал Мадрид и може би за всеки друг 33-годишен шампион това щеше да е смислено. Реал е гигант, който има амбицията винаги да е на върха, но той е човек, който се храни с мотивация и на тази възраст ти трябва предизвикателство."

  Сподели
421