Анонс на 37-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 37-ми кръг от Серия А

Беневенто - Дженоа
Дата: 12.05.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Беневенто излиза пред своята публика в последния си мач в Серия А у дома преди пропадането отново до Серия Б на Италия. Тимът ще иска да благодари на привържениците си, но от състава липсват цели 8 човека поради травми и наказания.

Дженоа вече се спаси и реално няма цел до края на сезона, което означава игра без напрежение. По принцип гостите са фаворити, но Беневенто би следвало да иска добър резултат като за последно пред своите фенове.

Дженоа не успя да спечели последните си 5 мача на гости и домакините ще искат да се възползват от това.

Прогноза: Беневенто - Дженоа 1:1

 

Торино - СПАЛ 2013
Дата: 13.05.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Торино няма успех в последните си 5 мача и изглежда тимът вече мисли за лятото след като се предаде в битката за европейските места.

Спал, междувременно, спечели последните си 2 мача и така се настани над опасната зона и 2 кръга преди края е на 2 пункта над дъното. В състава обаче има доста контузени - Мерет, Ладзари, Бориело и Вайсанен, като Викари е с наказание.

Спал намери формата на сезона си след като няма загуба в 10 от последните 11 мача в лигата. Заедно с формата на Торо може да се очаква нов добър резултат за гостите.

Прогноза: Торино - СПАЛ 2013 1:1

 

Верона - Удинезе
Дата: 13.05.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Верона загуби в последните 5 кръга и така изпадна от елита на Италия. 

Удинезе няма победа в 14 поредни мача и така пропадна до само 1 точка от опасността, с голям потенциал за изпадане ако статуквото се задържи в последните 2 кръга. Черешката на тортата е, че в последните си 13 мача тимът допусна поне по 2 гола.

Удинезе загуби в 12 от последните си 13 мача в Серия А. Верона загуби в 8 от последните 9. Домакините обаче изпаднаха и мотивацията за добър резултат вероятно ще липсва.

Прогноза: Верона - Удинезе 0:0

 

Кротоне - Лацио
Дата: 13.05.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Кротоне се намира на 1 точка над опасната зона с 2 кръга до края, но в последния кръг тимът среща Наполи

Лацио в момента се намира на 4-то място и не може да си позволи грешка след като в последния кръг тимът играе с Интер, който е на 5-ата позиция. Тъжното за гостите е, че те натрупаха контузии в грешния момент и за този мач липсват Луис Фелипе, Луис Алберто, Имобиле и Пароло.

Лацио спечели последните си 3 мача на гости в Серия А. Тези срещи бяха спечелени с един гол разлика в полза на тима от Рим, а липсата на Пароло и Имобиле ще затрудни допълнително играта на тима.

Прогноза: Кротоне - Лацио 0:1

 

Фиорентина - Каляри
Дата: 13.05.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Фиорентина спечели в последните два кръга и сега ще иска да продължи добрата серия с нов добър резултат, който ще помогне в класирането за Лига Европа, тъй като директните съперници Аталанта и Милан играят един срещу друг в кръга.

Каляри се намира на най-високото място в опасната зона и след този мач тимът среща Аталанта. Определено в този момент спасението изглежда прекалено трудна задача за тима, но мотивацията за спасение не трябва да се подценява, като в допълнение здравето е перфектно в състава.

Каляри обаче загуби последните 4 мача на гости. Фиорентина запази 5 сухи мрежи в последните 6 домакинства, като в последните 3 мача с Каляри тимът спечели.

Прогноза: Фиорентина - Каляри 1:0

 

Болоня - Киево
Дата: 13.05.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня почти сигурно се спасява въпреки лошата си форма от само 1 спечелена точка от последните 3 кръга.

Киево смени мениджъра си последната седмица и така достигна до победа над Кротоне и издигане над опасната зона. Сега Радованович и Бани са аут с наказания за състава.

Киево загуби 10 от последните си 11 мача на гости в лигата. Болоня не успя да спечели в 9 от последните си 10 мача у дома. На практика 1 точка е достатъчна за домакините за избягване на шансовете за пропадане, като се очаква именно за това да играе тимът. Киево също има нужда от всяка точка и може би ще е по-мотивиран в играта.

Прогноза: Болоня - Киево 0:0

 

Сампдория - Наполи
Дата: 13.05.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Сампдория загуби от Сасуоло в последния кръг и така почти сигурно се лишава от шансовете за игра в Европа догодина. 

Наполи изостава на 6 точки от лидера Ювентус и така шансовете за титла изчезнаха след като по-рано тимът изглеждаше готов за коронясване. В състава няма контузени и разочарованието в края на кампанията за феновете е огромно.

Наполи избегна загубата в 35 от последните 38 срещи в лигата. В последните 13 срещу Сампдория тимът не е побеждаван. В последните 6 от тези срещи Наполи вкара и поне по 2 пъти на този съперник. В момента обаче и двата отбора ще страдат от липса на мотивация и това може да доведе до скучен двубой.

Прогноза: Сампдория - Наполи 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
730