Анонс на 35-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 35-ти кръг от Серия А

Рома - Киево
Дата: 28.04.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Самочувствието на Рома пострада тежко когато през седмицата тимът изоставаше с 5:0 срещу Ливърпул преди да вкара два късни гола. Предстои да видим дали играчите имат увереността да издържат на това напрежение, а и доколко идната нова среща с англичаните ще повлияе тук.

Киево няма победа в пет поредни и Рома трябва да се върне към успехите тук. Гостите са само на 2 точки над опасната зона и може да завършат кръга в нея с оглед съперника. Тази роля е нетипична за клуба, но добрата новина е перфектното здраве в момента.

Рома спечели 7 от последните си 8 мача с Киево във всички турнири. Киево не победи в последните 13 на гости.

Прогноза: Рома - Киево 2:1

 

Кротоне - Сасуоло
Дата: 29.04.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Кротоне намери формата си в перфектен момент. Тимът впечатли с равен с Ювентус и след това обрат срещу Удинезе до 2:1 в последната седмица. Сега тимът е на 2 точки над опасността и върви нагоре.

Сасуоло е друг отбор от долната половина, който повиши нивото си. Този отбор няма загуба в 8 кръга и спечели два поредни мача за втори път в кампанията си.

В двата тима има някои контузени имена. Сасуоло ще търси да продължи добрата си серия без загуби. Равенство може би устройва и двете страни в този момент.

Прогноза: Кротоне - Сасуоло 0:0

 

Верона - СПАЛ 2013
Дата: 29.04.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Верона загуби в три кръга поред и то срещу опоненти от дъното. Тимът в момента се намира на 6 точки от спасението, а времето и формата са против отбора.

Спал се намира на най-високата позиция в опасната зона, но съставът знае, че победа ще го изкара от опасността. Загубата от Рома миналият кръг бе очаквана, а тя прекрати добра поредица от 8 мача без поражение.

Верона е в по-добра позиция откъм здраве, като само Кеан липсва за домакините. Спал постигна 3 поредни равенства на гости в лигата. Верона загуби 6 от последните 7 мача у дома в Серия А. Спал не успя да вкара в последните 3 кръга, а в битката за 6 точки на дъното това ще е мотивация за промяна и у двете страни.

Прогноза: Верона - СПАЛ 2013 0:1

 

Беневенто - Удинезе
Дата: 29.04.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Беневенто официално напусна Серия А и се намира на дъното, като остава да играе за честта си преди завръщането в Серия Б догодина. Не лошо постижение за кампанията е дубълът срещу Милан, който бе осъществен миналата седмица.

Удинезе загуби цели 11 поредни срещи и така се срина до 4 точки над опасността. Както се очакваше мениджърът загуби работата си, а ситуацията е плачевна. Неясно е как тимът вече не е замесен в борбата в дъното, но може би това предстои в най-неподходящия момент.

Удинезе допусна поне 2 пъти в последните 11 мача. Беневенто допусна поне по 2 гола в 13 от последните 15 домакинства в Серия А. Напрежението може би вече не е с домакините след осъзнаването на участта за следващия сезон. Така тимът вероятно ще играе по-добре от невероятно слабо представящия се гост.

Прогноза: Беневенто - Удинезе 1:0

 

Аталанта - Дженоа
Дата: 29.04.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта няма загуба в последните си 4 мача и спечели последните 2 поред. Местата за Лига Европа са близо и формата на Сампдория и Фиорентина предполага спънки от тяхна страна в състезанието.

Дженоа почти гарантира спасението си след три поредни успеха. На практика с 41 точки тимът вероятно вече ще играе без напрежение и предстои да видим дали ще свали крака от газта. 

Аталанта спечели последните си 4 срещи с Дженоа във всички турнири. Целта на тима в сезона е все още достижима, докато гостите може да считат своята задача за изпълнена. Така се очаква победа на домакините.

Прогноза: Аталанта - Дженоа 1:0

 

Сампдория - Каляри
Дата: 29.04.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория загуби с 4:0 от Лацио в последния кръг, но пък в състезанието за шестата позиция Милан, Фиорентина и Торино също изгубиха точки в последната седмица, което направи поражението по-малко значимо.

Каляри започва кръга на 4 точки над опасността след равенството с Болоня миналата седмица. В тима има проблеми с наказанието на Педро, а Косу, Десена и Мианге са контузени.

Каляри загуби последните си 3 гостувания и мотивацията на домакините за преследване на горните места може да даде импулса за успех пред домакинската публика.

Прогноза: Сампдория - Каляри 2:1

 

Фиорентина - Наполи
Дата: 29.04.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Фиорентина не успя да спечели последните си 3 мача и така се намира на деветата позиция в момента, на 4 точки от местата за Лига Европа.

Наполи се намира само на точка от лидера Ювентус след победата над първенеца миналата седмица. Психологическият момент е на страната на гостите тук, които сега имат реален шанс за титлата отново и ще се надяват на грешка от "Старата госпожа". Състоянието на състава е добро с липсата само на контузения Гулам.

Наполи няма загуба в последните си 30 гостувания в Серия А. Тимът запази суха мрежа в 7 от последните 8 мача на гости.Срещу Фиорентина Наполи няма загуба в последните 9 мача във всички турнири.

Прогноза: Фиорентина - Наполи 0:3

 

Торино - Лацио
Дата: 29.04.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Торино загуби 5 точки в последните си два мача срещу директните съперници за местата в Европа - Милан и Фиорентина. Сега тимът е на 7 точки от Лига Европа и времето не е на страната на домакините, както и програмата.

Лацио спечели 4 от последните 5 мача и така в момента заема последното място за Шампионска лига. Интер е само на точка назад, а именно срещу този отбор Лацио ще играе във финалната среща от сезона в Серия А. Само Марко Пароло липсва за състава на гостите.

При домакините аут са Ансалди с наказание, а контузени са Оби, Барека и Лянко.

Лацио вкара поне 2 гола в последните си 4 гостувания. В последните 7 мача тимът няма поражение. Вероятно е гостите да сложат край на мечтите на Торо за Европа тук.

Прогноза: Торино - Лацио 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219