Анонс на 33-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 33-ти кръг от Серия А

Беневенто - Аталанта
Дата: 18.04.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Беневенто се намира на 14 точки от спасението и може би в момента вече е прекалено късно за мечти, дори при страховитата форма на Чейк Диабате в нападение. От тук до края на кампанията опашкарят може да спечели максимум 18 точки с шестте оставащи мача. Предпоставките за това не са оптимални с контузиите на Антей, Д'Алесандро, Коста и Мемсушай, както и наказанието на Лучони.

Аталанта успя да задържи Интер до безголов равен в събота и така се намира само на 4 точки от шестата позиция в таблицата на Серия А. Отборът трябва да се върне към победите ако иска да поддържа темпото с Милан и Фиорентина пред себе си.

Беневенто допусна поне по 2 гола в 12 от последните си 14 домакинства в елита на Италия. Добрата новина е, че последният в класирането вкара поне по 2 в последните 4 кръга. Аталанта обаче няма загуба в 9 от последните си 10 мача в Серия А и това не е случайност.

Прогноза: Беневенто - Аталанта 0:1

 

Сампдория - Болоня
Дата: 18.04.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Сампдория загуби очаквано от Ювентус с 3:0 в неделя и така тимът остана на 9-ата позиция в класирането. Сега противникът е по-лек, но постоянството в резултатите липсва.

Болоня се намира на комфортна позиция в средата на таблицата след като прекрати поредицата от пет мача без победа с успех с 2:0 над Верона у дома през уикенда. В състава само Донса, Крейци и Торосидис са контузени, а при домакините състоянието е дори по-добро с единствената травма за Никола Муру.

Болоня загуби 5 от последните си 6 гостувания в Серия А. Сампдория спечели 6 от последните си 7 домакинства срещу Болоня във всички състезания. Домакините все още имат цел в кампанията и това ще ги мотивира в случая.

Прогноза: Сампдория - Болоня 1:0

 

СПАЛ 2013 - Киево
Дата: 18.04.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Спал успя да направи пет поредни срещи от равенства и така застана на една точка над опасната зона. Сега в среща с директен опонент на дъното тимът може да си осигури още по-добра позиция с нов добър резултат. 

Киево успя да вземе равен у дома си срещу Торино и така се намира на 3 пункта от опасността. В състава здравето е перфектно, а единствено Матиа Бани е наказан за двубоя. 

Спал не може да разчита на доста контузени играчи - Куртич, Шиатарела, Матиело, Бориело и Граси. 

Киево загуби последните си 9 мача като гост в първенството. В последните 5 от тях тимът загуби с 1 гол разлика. Спал няма загуба в последните 6 кръга.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Киево 1:0

 

Рома - Дженоа
Дата: 18.04.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Рома не успя да спечели дербито с Лацио, завършило при 0:0, въпреки че противникът игра с човек по-малко в последните 10 минути. Все пак с оглед останалите резултати на топ отборите, само 1 от които постигна победа, равенството може да се приеме за добър резултат. 

Дженоа няма загуба в последните си 4 мача, но на гости този отбор няма успех от февруари в Серия А. В последните 3 гостувания тимът не успя да вкара и попадение. С оглед съперника това вероятно няма да се подобри в този кръг.

Откъм състави, Рома ще трябва да изчака последния преглед на Костас Манолас, който е поставен под въпрос. Със сигурност обаче Карсдорп и Дефрел са аут с контузии. При гостите Бираски и Идзо са с травми. 

Рома спечели 10-те последни домакинства срещу Дженоа във всички турнири. Дженоа не вкара в 6 от последните 8 гостувания в лигата. В 9 от последните 10 мача между тези отбори на "Олимпико" Рома вкара поне 2 пъти на този противник, поради което се очаква нов успех на "вълците".

Прогноза: Рома - Дженоа 3:0

 

Фиорентина - Лацио
Дата: 18.04.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Фиорентина не успя да победи Спал през уикенда, но пък все още няма загуба в последните 8 кръга, спечелвайки в 6 от тях. В този период тимът взе и 6 сухи мрежи. 

Лацио няма загуба в последните 5 мача в лигата, като в последния кръг тимът може да говори за успех след безголов равен с Рома, при положение, че в края на срещата тимът игра с човек по-малко. Сега Раду е наказан за срещата, докато Имобиле е поставен под въпрос.

Фиорентина направи 4 поредни сухи мрежи у дома в Серия А. Лацио вкара поне по 2 пъти в последните 3 гостувания в лигата. Любопитно е, че в последните 3 гостувания срещу Фиорентина Лацио вкара поне по 2 пъти на този съперник. Очаква се добър сблъсък в битката за европейските места.

Прогноза: Фиорентина - Лацио 0:1

 

Верона - Сасуоло
Дата: 18.04.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Верона се намира на 3 точки под чертата за спасение след загубата от Болоня през уикенда. 

Сасуоло няма загуба в последните си 6 мача и се намира на 4 точки над опасността, което говори за подобрението в най-важната част от кампанията.

В двата състава има доста проблеми. За домакините аут с травми са Калвано и Кеан, а Карачоло е наказан. Верде и Бюхел са под въпрос. При гостите Голданига, Сенси и Лирола са с контузии, докато под въпрос са Консили и Мисироли. 

Верона няма загуба в последните 5 мача у дома срещу Сасуоло във всички състезания. Формата на гостите сега обаче предполага подобрение за тях в този аспект.

Прогноза: Верона - Сасуоло 0:1

 

Наполи - Удинезе
Дата: 18.04.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Наполи изостана на 6 точки в преследването на Ювентус и първото място в Серия А след три равенства в последните пет кръга. В неделя тимът играе именно срещу "Старата госпожа", където загуба може да сложи край на спора за титлата, но в двубоя преди най-важния тимът не може да си позволи спънка.

Удинезе загуби в 9 мача поред и се предполага, че няма точно в този момент тимът да изненада всички. Точно това обаче вероятно очакват и домакинските играчи, които могат да бъдат изненадани ако подценят съперника. Бехрами, Ласаня и Агела са контузени, а Халфредсон е с наказание за Удинезе. При домакините Гулам е с травма, а Кулибали с наказание.

Удинезе допусна поне по 2 гола в 9-те последни срещи, които загуби. Наполи спечели последните 4 домакинства срещу Удинезе, като в последните 3 от тях не допусна гол.

Прогноза: Наполи - Удинезе 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
438