Анонс на 32-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 32-ри кръг от Серия А

Каляри - Удинезе
Дата: 14.04.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри се намира на 2 точки над опасната зона след три поредни загуби в Серия А, включително последната срещу Верона в директен сблъсък за оцеляването.

Удинезе не се намира в по-добра форма след осем поредни загуби, които доведоха тима до 13-ата позиция в таблицата, на 6 точки от опасността. Формата предполага, че скоро битката за оцеляване ще стане реалност и за този отбор, поради което обратът във формата е силно препоръчителен, още повече след като само Валон Бехрами е контузен в тима.

Удинезе допусна поне по 2 гола в последните си 8 мача в Серия А, които загуби. Каляри спечели последните 3 домакинства срещу Удинезе.В тях тимът вкара поне по 2 пъти на съперника. И двата състава не се намират в добра форма, като домакините се определят за фаворити.

Прогноза: Каляри - Удинезе 1:0

 

Дженоа - Кротоне
Дата: 14.04.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Дженоа няма загуба в последните 3 кръга и така застана на 8 точки от опасната зона 7 кръга преди финала на първенството.

Само по-добрата голова разлика държи Кротоне извън опасната зона в момента и след победата над Болоня с 1:0 миналата седмица. Този тим загуби последните си 3 мача на гости и има някои проблеми с липсващи играчи.

Дженоа няма загуба в последните 8 мача с Кротоне във всички турнири. С 35 точки домакините ще искат да избегнат грешките, но и да се приближат до психологическата граница от 40, поради което те са и фаворити в срещата.

Прогноза: Дженоа - Кротоне 1:0

 

Киево - Торино
Дата: 14.04.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Киево допусна два късни гола в последното си гостуване и загуби от Наполи с 2:1. Така преди този важен мач тимът се намира на 2 точки над зоната за изпадане в класирането.

Торино набра форма с три поредни победи, което включва и минимален триумф над Интер в последния кръг. От 10-ата позиция в таблицата вероятно Торо няма да има сили да се пребори за европейските места до края, но феновете ще очакват добър край на кампанията.

Напрежението е над Киево в този двубой, а тимът ще срещне един уверен Торино в момента. Фаворитът в срещата е отборът на гостите.

Прогноза: Киево - Торино 0:1

 

Фиорентина - СПАЛ 2013
Дата: 15.04.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Фиорентина направи 6 поредни победи в Серия А и отново се намеси в борбата за европейските позиции. 

Спал няма загуба в последните 6 мача и завърши при равен в последните 4. Головата разлика на отбора за момента го държи на 17-ата позиция и в безопасност. Бориело и Шиатарела са контузени за срещата, заедно с Матиело и Граси.

Фиорентина задържа суха мрежа в 5 от последните си 6 мача в Серия А. В последните 4 тимът и вкара поне по 2 на противника. Спал задържа Ювентус и Аталанта до равенства в последните седмици, поради което не следва да се подценява и тук.

Прогноза: Фиорентина - СПАЛ 2013 1:0

 

Сасуоло - Беневенто
Дата: 15.04.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло няма загуба в последните пет срещи, което включва равенства срещу Наполи и Милан. Въпреки тези добри резултати тимът е само на 3 точки над опасната зона и спасението не е гарантирано.

Беневенто се намира на последната позиция и на 14 точки от спасението след загубата с 4:2 от Ювентус в последния кръг. Не се очаква тимът да предложи достатъчно голямо предизвикателство на домакините тук, като се вземе предвид и факта, че Лучони е наказан, а контузени са Антей, Коста и Мемушай.

Беневенто загуби 26 от последните 31 мача в елита. В 10 от последните 12 гостите допуснаха поне по 2 гола във вратата си. Добрата новина е, че тимът вкара по 2 гола в последните си 3 мача, дори на лидера в таблицата.

Прогноза: Сасуоло - Беневенто 2:1

 

Болоня - Верона
Дата: 15.04.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня взе само 2 точки от последните 5 кръга, но за момента домакините са на 8 точки от опасната зона в класирането.

Верона спечели 3 от последните си 6 мача, но се намира на предпоследното място в Серия А. Добрата новина е, че спасението е на само 2 точки, което трябва да е мотивацията в този двубой.

Здравето в двата състава е сравнително добро. Верона няма успех в 31 от последните 34 гостувания обаче. В 6 от последните 7 тимът не успя да вкара. В 7 от последните 8 гостувания Верона допусна поне по 2 гола. Болоня може би няма огромна мотивация преди началото на мача. Този тим няма успех в 5 поредни кръга.

Прогноза: Болоня - Верона 0:0

 

Лацио - Рома
Дата: 15.04.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Лацио беше единственият отбор от борещите се за Шампионска лига, който победи в срещата си в Серия А миналата седмица. През седмицата обаче срещу Залцбург тимът получи тежко разочарование в Лига Европа и това може да е повлияло на увереността в състава.

Рома загуби от Фиорентина в послендия кръг, но пък обратно на кръвния си враг тимът напредна до последните 4 отбора в Шампионска лига след изключително представяне срещу един от фаворитите Барселона, който успя да отстрани след класическа победа.

В двата състава проблемите са малко. Лацио е в пълно здраве, докато Карсдорп ще липсва за гостите. Рома няма загуба в последните си 7 гостувания и самочувствието след успеха над Барса ще е налице. След обрата срещу испанците "вълците" ще вярват, че всичко е възможно, но надали подобно дерби е прогнозируемо лесно.

Прогноза: Лацио - Рома 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
244