Анонс на 31-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 31-ви кръг от Серия А

Рома - Фиорентина
Дата: 07.04.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Рома загуби тежко през седмицата след 4:1 от Барселона в Шампионска лига, но представянето на тима бе по-добро, отколкото показва този резултат, а и повечето от головете в срещата бяха вкарани от "вълците", макар два да бяха в собствената врата.

Фиорентина спечели 5 мача поред и така се намери на равно по точки с Аталанта и Сампдория в състезанието за седмата позиция в Серия А.

В двата състава няма много проблеми - Карсдорп и Наинголан са с травми за домакините, а Бадели и Чиеса са аут за гостите. Фиорентина показва добра форма в атака след като в последните си 3 мача в първенството вкара поне по 2 пъти. Рома почти гарантирано напуска ШЛ и вероятно ще трябва да се насочи към подобряване на класирането в Италия.

Прогноза: Рома - Фиорентина 2:0

СПАЛ 2013 - Аталанта
Дата: 07.04.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Спал няма загуба в последните си пет мача и така се намери на 2 точки от опасността. Тимът започна да подобрява формата си в подходящия момент с оглед спасението.

Аталанта е един от трите отбора с по 47 точки в битката за 7-ото място в таблицата, а от друга страна тимът се намира и на само 4 пункта от шестия - Милан.

Бориело и Викари са аут за домакините, докато Спинадзола и Иличич са с контузии за гостите. Спал направи 3 поредни равенства в последните 3 кръга. И двата отбора тук ще търсят точки, но се очаква по-високата класа на гостите да се отличи в срещата.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Аталанта 1:2

Сампдория - Дженоа
Дата: 07.04.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Сампдория се върна след 3 поредни загуби с успех над Аталанта през седмицата. Срещата беше изключително важна в битката за седмо място, където именно с този съперник тимът е с равни точки.

Дженоа също прекрати негативна поредица от 4 срещи без победа с успех над Каляри в средата на седмицата. В тима обаче липсват Идзо, Гълабинов и Велосо. 

Дженоа не успя да вкара в 5 от последните си 7 срещи на гости в Серия А. Сампдория спечели последните 3 мача с Дженоа във всички турнири. Дженоа е на 10 точки от опасната зона и се чувства комфортно, но привържениците ще искат добро представяне в това дерби.

Прогноза: Сампдория - Дженоа 1:0

Кротоне - Болоня
Дата: 08.04.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Кротоне загуби последните си 3 мача и така пропадна до последните 3 отбора в класирането. 8 кръга преди края тимът е на 2 точки от безопасността засега.

Болоня се намира на 11 точки от опасността и вероятно оставането в елита е гарантирано. Така тимът може да стане жертва на борещ се за оцеляване отбор.

В двата състава има някои проблеми. Налини, Будимир и Симич са контузени за домакините, докато Крафт, Да Коста и Гонзалес имат проблеми при гостите. Болоня има проблеми на гости и не успя да победи в последните 5 кръга, играни извън дома. Кротоне загуби 5 от последните си 6 мача, като в тях допусна поне по 2 пъти.

Прогноза: Кротоне - Болоня 0:0

Верона - Каляри
Дата: 08.04.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Верона изглеждаше категорично предал се за спасението когато последният Беневенто нанесе погром с 3:0 на предпоследния тази седмица. С 3 поредни загуби в лигата нещата изглеждат лошо за домакините преди старта на този двубой.

Каляри също загуби последователни мачове, но се намира на 16-та позиция за момента. Тимът може да се възползва от трагичната форма на своя домакин за да подобри формата. Педро, Андреоли и Цепители обаче са наказани за гостите.

Верона допусна по поне 3 гола в последните си 3 мача. Каляри допусна поне по 2 в 5 от последните си 6 срещи. Верона обаче не успя да вкара в 6 от последните 8 мача в елита.

Прогноза: Верона - Каляри 0:1

Наполи - Киево
Дата: 08.04.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Наполи неочаквано загуби точки от Сасуоло в преследването на първото място, и сега тимът изостава на 4 от първенеца Ювентус.

Киево допусна изравнителен гол в 95-ата минута отново срещу Сасуоло през седмицата, а противникът тогава бе с 9 човека в игра. Все пак може би ще се приеме като позитив формата от 2 мача без загуба след 3 поредни такива.

Киево загуби последните си 8 мача като гост в Серия А. В 6 от последните 7 обаче разликата бе само 1 гол. Наполи ще се надява да спечели в последните 8 кръга от първенството за да гони Ювентус. В последните 4 кръга тимът победи само веднъж и това е много разочароващо с оглед старта на кампанията. Тази форма може би повлия на психическото състояние на играчите, което е видно в момента.

Прогноза: Наполи - Киево 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
205