Анонс на 31-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 31-ви кръг от Серия А

Дженоа - Каляри
Дата: 03.04.2018 г.
Час: 19:30 ч.

Дженоа не успя да победи Спал през уикенда въпреки факта, че гостите тогава играха повече от час с човек по-малко. В крайна сметка те се пребориха за 1:1, което остави Дженоа на 7 точки над опасната зона на дъното.

Каляри получи голям удар в последния кръг след 4:0 от Торино. Сега тимът е на 5 пункта от опасността, което може да даде цена на тази среща като 6-точкова в битката за оцеляване.

В двата състава има някои проблеми преди старта на срещата, като Таарабт е наказан за домакините и ще липсва редом с контузените Велосо, Идзо и Гълабинов. В лагера на гостите Сигарини е контузен, а Педро наказан.

Дженоа спечели 8 от последните 10 срещи с Каляри във всички турнири. В тези срещи тимът вкара поне по 2 пъти на противника.

Прогноза: Дженоа - Каляри 2:1

 

Удинезе - Фиорентина
Дата: 03.04.2018 г.
Час: 19:30 ч.

Удинезе вече загуби 6 срещи поред и няма победа в последните 7 кръга. След добрата форма от по-рано през сезона тимът все пак се намира на безопасно разстояние от 9 точки над дъното.

Фиорентина спечели 3 срещи поред след трагичната загуба на капитана си Давиде Астори. Въпреки всичко негативно футболистите се обединиха по невероятен начин и продължават да трупат точки. 

В състава на домакините има доста проблеми - контузени са Ласаня, Бехрами, Халфредсон, Ангела и Фофана, докато при гостите липсват само Бадели и Теро.

Фиорентина спечели последните си 4 срещи, а Удинезе загуби 6 поред. В 8 от последните 9 мача между тези отбори Фиорентина вкара поне по 2 пъти на противника. Удинезе обаче няма загуба в последните 6 пъти, в които прие Фиорентина у дома си във всички турнири.

Прогноза: Удинезе - Фиорентина 0:1

 

Аталанта - Сампдория
Дата: 03.04.2018 г.
Час: 19:30 ч.

Аталанта достигна до седмата позиция в таблицата след 3 победи в последните 4 кръга, прескачайки именно Сампдория на това място.

Гостите загубиха в последните 3 кръга и сега своят пред опасността да пропаднат и до 9-ата позиция ако лошите представяния продължат. Изгледите за това са налице защото в последните 5 кръга тимът загуби 4 пъти.

В съставите няма много проблеми - Иличич и Спинадзола са аут за домакините, докато Барето и Торейра липсват за гостите.

Сампдория загуби и 5 от последните си 6 мача на гости в Серия А. Аталанта се намира в много по-добра форма в сравнение с противника, а мотивация за тима ще е още, че победата ще изравни по точки клуба с Милан, който играе труден мач с Интер в сряда.

Прогноза: Аталанта - Сампдория 2:0

 

Беневенто - Верона
Дата: 04.04.2018 г.
Час: 18:00 ч.

Беневенто изигра доста любопитна среща с Лацио в последния кръг, когато изоставаше с 1:0 и с човек по-малко, но достигна до обрат с 2:1, преди да се срине за загубата с 6:2. Така тимът продължава да се държи стабилно за дъното на Серия А и да се намира на 16 пункта от спасението, при 27 оставащи за спечелване точки до края на сезона.

Верона не е в много по-добро положение от предпоследното място. Този отбор не успя да вкара го в последните два кръга, но пък допусна цели 8 във вратата си. Въпреки всичко спасението тук е по-близо и безопасността е на само 4 точки при 9 оставащи мача.

Беневенто има много проблеми с липсващи играчи. Наказани са Коста, Лучони и Пуджони, а с контузии са още Антей, Саня и Виола. При гостите Фарес и Николас са с наказание, докато Кеан носи травма. 

Верона не успя да спечели в 30 от последните си 33 гостувания в Серия А. Беневенто не успя да победи в 26 от последните си 29 мача в елита. В 5 от последните 7 Верона не вкара. Беневенто допусна поне по 2 в 11 от последните си 12 домакинства.

Прогноза: Беневенто - Верона 0:0

 

Торино - Кротоне
Дата: 04.04.2018 г.
Час: 19:30 ч.

Торино се намираше на поредица от 4 кръга то загуби, но успя да се върне към победите след впечатляващо 4:0 на гости на Каляри миналия уикенд. 

Кротоне загуби 4 от последните 5 кръга, като се намира в опасната зона понастоящем. Безопасността е на 2 точки, което трябва да мотивира клуба за подобрение. Състоянието на състава обаче е доста тежко. Контузени в тима са Симич, Будимир и Налини, а наказани за мача Капуано, Мандрагора и Стоиан.

В лагера на домакините само Лянко и Молинаро са с проблеми. Торино има и много добър рекорд срещу Кротоне със 7 срещи поред без загуба. Очаква се победа на домакините с оглед проблемите в лагера на Кротоне.

Прогноза: Торино - Кротоне 1:0

 

Киево - Сасуоло
Дата: 04.04.2018 г.
Час: 19:30 ч.

Киево изоставаше у дома си с 1:0 срещу Сампдория, но успя да обърне нещата до 2:1 и така не само да свали съперника от топ 7 на таблицата, но и да вземе важна победа в долната част на класирането. 

Сасуоло се намира на 4 точки над опасната зона, точно както и своя домакин тук, а тимът неочаквано спечели голяма точка от Наполи през уикенда след 1:1. Все още не е ясно дали може да се говори за подобрение в представянията, но резултатът е факт след намаляването на контузените в тима и завръщането на Доменико Берарди в игра.

Сасуоло не успя да спечели в 10 от последните си 11 мача в Серия А. Киево има добър рекорд без загуба срещу този съперник в последните 5 случая. Очаква се равностоен двубой в битката за измъкване от борбата на дъното.

Прогноза: Киево - Сасуоло 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204