Анонс на 30-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 30-ти кръг от Серия А

Болоня - Рома
Дата: 31.03.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Болоня няма победа в последните си три срещи, но пък точно преди паузата за национални срещи тимът взе голяма точка от Лацио като гост при 1:1 на "Олимпико". 

Рома спечели последните си три срещи и се намира на удобна позиция от пет точки над петото място. Отборът е в добра позиция за да завърши сред топ четирите тима в Серия А тази година. В състава липсва само контузения Рик Карсдорп.

Рома спечели последните си 4 гостувания. В 5 от последните 7 мача на "вълците" срещу Болоня те запазиха мрежата си суха. Рома спечели последните 3 мача срещу този противник във всички турнири.

Прогноза: Болоня - Рома 0:2

Дженоа - СПАЛ 2013
Дата: 31.03.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа загуби в три кръга поред и така се намери на 6 точки от опасната зона, но все още на 13-ата позиция в таблицата на Серия А. 

Спал, който има мач повече от противника си, подобри формата и спечели 8 от последните 12 възможни точки. Разликата между двата тима в класирането е 5 точки и това може да се категоризира като директен сблъсък в долната част от таблицата.

В двата тима има някои проблеми с контузени и наказани играчи. Дженоа не успя да вкара гол в последните си 3 мача. Последните два от тях бяха с Милан и Наполи, като календарът се подобрява за тима.

Прогноза: Дженоа - СПАЛ 2013 0:0

Каляри - Торино
Дата: 31.03.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри прекрати поредица от 4 мача без победа когато драматично надви Беневенто в последния кръг с 2:1 при положение, че тимът изоставаше с 1:0 в 90-ата минута.

Торино влоши драстично формата си и претърпя 4 загуби поред, което лиши  тима от надеждите за Лига Европа догодина. Паузата за национални срещи дойде навреме за прекратяване на лошата серия.

Торо спечели 5 от последните 6 срещи с Каляри във всички турнири и ще се надява да се върне към успехите. В тези срещи тимът вкара и поне по 2 пъти във всеки случай. 

Прогноза: Каляри - Торино 0:1

Аталанта - Удинезе
Дата: 31.03.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта спечели с 5:0 срещу Верона точно преди паузата за национални мачове и така се възползва от загубата на Сампдория за да достигне до 8-мо място.

Удинезе загуби в пет кръга поред и спечели само 1 точка в последните шест. Маурусио Одо не може да разчита на трима от титулярите си заради наказанието на Барак и контузиите на Фофана и Бехрами. 

В последните си 5 мача Удинезе допусна и поне по 2 пъти. Срещу Аталанта формата на тима е изненадващо добра с 9 поредни мача без загуба във всички състезания. В момента обаче домакините са тези, които имат достижима цел в кампанията, която би следвало да преследват.

Прогноза: Аталанта - Удинезе 1:0

Лацио - Беневенто
Дата: 31.03.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио продължава да губи точки след загуба и два равни в последните 3 кръга, изпадайки и от топ 4 на класирането в този период. Състезанието за горните места в таблицата не е приключило, но тимът от Олимпико намали оборотите в грешен момент.

Беневенто изглежда обречен да напусне елита на Италия след като твърдо заема последната позиция. Тук контузени са Бакари Саня и Лука Антей в момента.

Бенвенто загуби последните си 14 гостувания в Серия А. В 7 от последните 8 мача на гости тимът не вкара. В 8 от последните 9 Беневенто допусна поне по 2 във вратата си.

Лацио е фаворит за спечелване на срещата, като в традиционни обстоятелства победата ще се очаква да е комфортна. С оглед формата преди паузата ситуацията в момента не е ясна.

Прогноза: Лацио - Беневенто 2:0

Фиорентина - Кротоне
Дата: 31.03.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Фиорентина се намира на поредица от три победи, което е изключително постижение с оглед трагедията, преживяна от клуба наскоро и загубата на капитана Давиде Астори. 

Кротоне има мач по-малко от директния съперник на дъното Спал, и ще търси излизане от опасната зона преди този двубой. В тима здравето е добро с липсата само на Будимир. 

Кротоне трябва да е използвал паузата за да работи над задържането на добрата форма, която показва на терена в последните срещи. Фиорентина също има какво да покаже, като се очертава един добър двубой.

Прогноза: Фиорентина - Кротоне 1:1

Киево - Сампдория
Дата: 31.03,2018 г.
Час: 19:00 ч.

Киево загуби седем от последните си осем срещи и така ще стартира уикенда от 16-ата позиция след паузата за национални срещи, само на 1 точка от опасността.

Сампдория имаше доста време да преглътне унижението с пет гола от последния кръг, като седмият трябва да се притеснява и от амбициите на Аталанта в Италия. 

В двата състава няма почти никакви проблеми от здравословен характер, като само Барето липсва за гостите. Киево загуби с 1 гол 5 от последните си 6 мача в Серия А. Сампдория ще се надява да започне на чисто след паузата и предстои да видим дали Киево ще продължи лошата форма.

Прогноза: Киево - Сампдория 0:0

Сасуоло - Наполи
Дата: 31.03.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Сасуоло успя да прекърши поредицата от 9 срещи без победа когато надви Удинезе преди паузата. Тимът е на 15-то място и чувства напрежението от битката за оцеляване.

Наполи претърпя удар по самочувствието когато бе прескочен на върха от Ювентус, но изненадващата загуба на първенеца от СПАЛ вдъхна нови сили на  тима за завръщане на първата позиция.С три точки тук тимът ще може да постави "Старата госпожа" под напрежение.

Домакините нямат никакви кадрови проблеми преди срещата. При гостите Фаози Гулам е с контузия, а под въпрос са поставени още Хисай и Хамшик. 

Наполи няма загуба в последните си 27 мача на гости в Серия А. В последните 5 тимът не допусна гол. Сасуоло не успя да спечели последните 5 домакинства.

Прогноза: Сасуоло - Наполи 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
412