Анонс на 26-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 26-ти кръг от Серия А

Болоня - Дженоа
Дата: 24.02.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Болоня успя да вземе дербито със Сасуоло миналата седмица с 2:1 и по този начин да прекрати поредицата от три поредни победи преди това. Така тимът закрепи 12-ата си позиция след като бе изправен пред свободно падане.

Дженоа е 13-та и спечели в последните 3 поредни кръга по впечатляващ начин. Тимът взе скалповете на Интер и Лацио в този период.

В двата тима има доста проблеми - Де Майо, Верди, Да Коста и Паласио са аут за домакините, а при гостите ще липсват Роси, Велосо, Бираши и Идзо, докато Таарабт е под въпрос.

Назначаването на Давиде Балардини в Дженоа имаше изключителен ефект и тимът се бори за класиране в средата на таблицата. Грифоните ще целят продължаване на добрата форма.

Прогноза: Болоня - Дженоа 0:1

 

Кротоне - СПАЛ 2013
Дата: 25.02.2018 г.
Час: 13:30 ч.

След 4 кръга без поражение Кротоне загуби в последната седмица срещу Беневенто в мач, в който вкара 2 пъти. 

Спал ще се надява също да надвие директен съперник на дъното, след като тимовете заемат 17то и 18то място към момента. Гостите обаче са в по-лоша форма с 3 поредни поражения. 

В двата тима проблемите почти липсват. Спал обаче не успя да вкара в 3 поредни мача. Играта у дома и 4-те точки разлика в полза на домакините ще са фактор в тяхна полза тук.

Прогноза: Кротоне - СПАЛ 2013 1:0

 

Верона - Торино
Дата: 25.02.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Вероня няма вкаран гол в последните 3 кръга, които и загуби. Така тимът е на 5 точки от 17-ата позиция и изглежда битката за оцеляване ще е до самия край за този отбор.

Торино се намираше в прекрасна форма до последния кръг и дербито с Ювентус, което загуби минимално. В този състав обаче няма никакви проблеми със здравето и тук ще се цели завръщане към добрите резултати. 

Торино взе 5 равни в последните 6 гостувания. Верона загуби 7 от последните си 8 срещи. В 5 от последните си 6 мача Верона не вкара гол в Серия А. Очаква се победа за гостите.

Прогноза: Верона - Торино 0:1

 

Сампдория - Удинезе
Дата: 25.02.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория не успя да съхрани петата позиция когато загуби на "Сан Сиро" от Милан миналата седмица, като сега двата тима са равни по точки. Извън този неуспех формата е добра и целта ще е победа през тази седмица.

Удинезе се закрепи в средата на класирането след смяната на мениджъра. С оглед старта на сезона 10-ата позиция в момента е добро класиране, но амбициите по начало бяха по-високи. 

Сампдория няма загуба в последните си 5 домакинства, като се очаква да се върне към успехите.

Прогноза: Сампдория - Удинезе 2:0

 

Фиорентина - Киево
Дата: 25.02.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Фиорентина се възползва от провалите на Торино и Удинезе в последната седмица и напредна с точка от гостуването в Аталанта. 

Киево прекрати поредицата от 4 загуби с победа над Каляри и сега се намира на 14-ата позиция в таблицата. Само Емануеле Джакерини е контузен в този тим в момента.

За домакините аут са наказаните Бадели и Миленкович. Фиорентина ще черпи мотивация от 5-те поредни загуби на гости на Киево. Домакините обаче не успяха да спечелят последните си 5 домакинства. 

Прогноза: Фиорентина - Киево 1:1

 

Сасуоло - Лацио
Дата: 25.02.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло няма победа в последните си 7 срещи, и само СПАЛ има по-лоша поредица от 8 мача. От 16-ата позиция в момента тимът на домакините гледа надолу и битката за оцеляване е реалност.

Лацио загуби три поредни срещи, но се върна с победа в последния кръг срещу Верона. През седмицата тимът прогресира и към осминафиналите в Лига Европа, и сега срещу нов непретенциозен съперник целта ще е нов успех. Симоне Индзаги има и почти пълен състав, единствено без контузения Мартин Касерес.

Лацио спечели последните си 3 срещи със Сасуоло във всички турнири. В тях тимът вкара поне по 2 гола на съперника. Лошата новина е, че Лацио допусна и по най-малко 2 пъти в последните си 3 гостувания в Серия А.

Прогноза: Сасуоло - Лацио 1:2

 

Каляри - Наполи
Дата: 26.02.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Каляри загуби от Киево в последния кръг и така бе застигнат от съперника си в класирането. Сега двата тима имат по 25 точки и ще се надяват да се задържат извън битката на дъното.

Наполи успя да спечели в Лайпциг в Лига Европа, но напусна състезанието след слабия първи кръг на шеснайсетина финалите. Сега целта и всички усилия до края на сезона ще са задържане на първото място в Серия А.

Наполи спечели 14 от последните си 15 гостувания в Серия А. В 5 от последните 6 запази и суха мрежа. Очаква се единствено победа за гостите, които ще се надяват на грешки от преследвача Ювентус.

Прогноза: Каляри - Наполи 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
258