Анонс на 22-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 22-ри кръг от Серия А

Сасуоло - Аталанта
Дата: 27.01.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Сасуоло направи 1:1 с Торино в последния кръг и така съхрани дистанцията от опасната зона. 

Аталанта загуби от лидера Наполи и така Милан се възползва да прескочи гостите на седмото място в класирането. В лагера на Аталанта обаче няма липсващи играчи и това е позитивно в тази фаза на първенството.

Аталанта спечели последните си 3 срещи на гости в Серия А. Срещу Сасуоло тимът няма загуба в 8 поредни срещи. Така гостите се определят като фаворити.

Прогноза: Сасуоло - Аталанта 1:2

 

Дженоа - Удинезе
Дата: 28.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

В последните шест срещи на Дженоа единствено Ювентус успя да се разпише срещу тима. 

През седмицата Маурисио Одо получи първата си загуба откакто пое Удинезе след 3:0 от Лацио

В двата състава проблемите са малко - Миджлиоре е наказан за домакините, докато Джузепе Роси е контузен, а Али Аднан е аут с травма в лагера на гостите. 

Очаква се балансирана среща между два от отборите, които искат да преодолеят загуби в предишните си срещи.

Прогноза: Дженоа - Удинезе 1:1

 

Торино - Беневенто
Дата: 28.01.2018
Час: 16:00 ч.

Торино ще бъде разочарован след като позволи на Сасуоло да вземе точка в последната седмица. Нова загуба пред собствената публика сега може да означава спад от 9-то до 12-то място в таблицата.

Беневенто твърдо окупира последното място и последно тимът загуби от Болоня с 3:0. Предстои да видим дали новите попълнения ще помогнат на състава, който се намира на 11 точки от безопасността.

Беневенто загуби последните си 10 гостувания. В 7 от последните 9 дори и не успя да достигне до гол. Торо няма загуба в 10 от последните си 11 срещи в Серия А. Домакините са тежък фаворит тук и се очаква подобрението при Валтер Мадзари да продължи.

Прогноза: Торино - Беневенто 3:0

 

Наполи - Болоня
Дата: 28.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Наполи победи Аталанта в последния кръг и така остана с една точка пред Ювентус на върха в класирането.

Болоня победи последния Беневенто с 3:0 в последния кръг и по този начин прекрати поредицата си от загуби. Не се очаква в момента тимът да е особено предизвикателство за Наполи на "Сан Паоло". В лагера на гостите обаче здравето е перфектно и това е добрата новина.

За Наполи Марек Хамшик преодоля грип и може да играе. Милик и Гулам са под въпрос. 

Домакините спечелиха 22 от последните си 26 мача в Серия А. В последните 3 срещи тимът постигна сухи мрежи.

Прогноза: Наполи - Болоня 2:0

 

Кротоне - Каляри
Дата: 28.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Кротоне победи Верона миналата седмица и така се настани на 2 точки над опасната зона. С победа тук тимът може да прескочи и противника си на 16-ата позиция.

Каляри загуби в четири от последните пет кръга и сега има проблеми с липсващи играчи. Наказани за тима са Педро, Барела и Паволети, докато Сау е под въпрос с травма.

При домакините здравето е префектно и се очаква покачването им да продължи след този двубой с пряк съперник.

Прогноза: Кротоне - Каляри 1:0

 

Фиорентина - Верона
Дата: 28.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Фиорентина спечели само една от последните си шест срещи и така тимът изостана от Милан и Аталанта в горната половина на класирането.

Верона се намира на поредица от четири загуби, но забележителна бе последната с 3:0 от Кротоне, която не се очакваше. В състава Дзукулини е наказан и Броско ще липсва поради контузия.

Сирил Теро е аут за Форентина поради контузия. "Виолетовите" нямат загуба в 27 от последните 30 срещи, докато Верона не успя да спечели в 27 от последните 29 мача в елита на Италия. Домакините имат добра възможност да се върнат към победите.

Прогноза: Фиорентина - Верона 3:0

 

Рома - Сампдория
Дата: 28.01.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Рома успя да спечели само 3 точки в последните 5 мача в лигата. Очаквано тази форма изкара "вълците" от топ 4, а слуховете за напускащи играчи в трансферния прозорец не помагат.

Сампдория беше на няколко минути от това да победи именно Рома през седмицата, но сега ще опита да постигне тази цел. При гостите няма липсващи играчи преди старта на двубоя.

Карсдорп и Пероти са контузените за домакините, но и Един Джеко се спряга за трансфер в Челси. Sky Sports информира, че трансферът на играча вече е съгласуван и той може да е изиграл последната си среща в Серия А.

Рома не успя да спечели последните си 5 срещи в първенството. Сампдория се намира в добра позиция отново да вземе точки от този противник.

Прогноза: Рома - Сампдория 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
263