Агент: Майкон иска да играе в Реал Мадрид


Н. Гавазов

Агент: Майкон иска да играе в Реал Мадрид

Защитникът на Интер и националния отбор на Бразилия, който вкара гол за победата с 2:1 над КНДР, желае да продължи своята кариера в Реал Мадрид, заяви агентът на футболиста Антонио Калиендо. Според него, президентите на двата клуба ще се разберат и след края на Световното първенство по футбол клиентът му най-вероятно ще премине в Кралския клуб.

„Въпросът не е толкова в парите за трансфера. Мисля, че президентите ще се разберат по между си. Масимо Морати и Флорентино Перес, които са много добри приятели ще вземат правилното решение. Естествено, че двете страни искат да извлекат максимум изгода от този трансфер, но аз се надявам да бъде намерена златната среда. Що се отнася до самия Майкон - той желае да продължи кариерата си в Реал Мадрид. Но всичко ще се реши окончателно след завършването на Мондиала", заяви Калиендо пред Sky Sports Italia.

Предполагаемата сума на трансфера ще бъде около 25-30 милиона. През сезон 2009/10 Майкон изигра 57 мача за Интер и вкара седем гола, което го прави един от най-резултатните защитници в Европа.

 

  Сподели
209