Тоти: Съжалявам само за едно - Кристиано Роналдо


П. Пенков

Тоти: Съжалявам само за едно - Кристиано Роналдо

Бившият вече капитан на Рома Франческо Тоти излезе с доста обширно интервю за италианския вестник "Corriere della Sera", където става самия той изказва мнението си по различни въпрос, започвайки с това, който според него трябва да е новия президент на италианската футболната асоциация. 

"Доста имена се споменават, но бих се радвал ако Дамиано Томаси бъде назначен за президент. Той е мой приятел, но преди всичко познава много добре италианския футбол и е страхотен човек."

Легендата на Рома разкри още, че съжелява за едно единствено нещо в своята кариера и това, че не имал възможността да играе с Роналдо.

"Това би било мечта не само за мен, но и за него, тъй като ще да допринеса той да отбележи повече попадения. Той бележи голове сравнително честно, но може би нещата щяха да изглеждат по различен начин, ако играех зад гърба му," сподели Тоти.

В заключение Тоти добави, че е изпитал огромно разачарование, след като националния отбор на Италия пропусна шанса си да играе на Световното първенство в Русия. 

"Приех новината твърде тежко. Никога не съм смятал, че няма да успеем да се класираме за Русия. Целия свят беше в шок и не можеше да повярва." 

  Сподели
232