Инсине: Дел Пиеро е моят герой


Инсине: Дел Пиеро е моят герой

Звездата на Наполи Лоренцо Инсине разкри, че неговия най-голям идол във футбола е легендата на Ювентус - Алесандро Дел Пиеро. "Винаги съм твърдял, въпреки че е разочаровал неаполитанци, че моя герой е Дел Пиеро, тъй като за мен той беше страхотен играч и страхотен човек," сподели Инсине.

"Пърият отбор, за който съм играл беше Олимпия Грумесе, от там се прехвърлих в Наполи. Първият трофей, който спечелих за най-добър играч беше по време на младешки турнир в Торино. Самата награда беше по-голяма от мен! В този момент бях много щастлив. 

В същата година, не бях предпочетен от Интер или Торино, тъй като те бяха на мнение, че съм твърде нисък. Щастлив съм от начина, по който се развиха събитията, защото това сбъдна мечтата ми да играя за Наполи. Първото попадение, което отбелязах за тима беше срещу Парма. Емоцията, която изпитах е много неописуема, тъй като неаполитанец да отбележи на Сан Паоло не се случва всеки ден. Хората твърдят, че съм много техничен ирач. Изпитвам удоволствие да премина през първия съперник, да вляза в дълбочина и стрелям," сподели Инсине. 


[email protected]
BIO

Пламен Пенков е роден в "Градът на 100-те войводи" - Сливен, където преминава голяма част от детството му. Завършва висшето си образование в УНСС - специалност "Икономика". Започва кариерата си във Futbol TV още през 2009 година, като в самото начало се занимава предимно с отразяването на някои от най-интересни футболни срещи за деня. Впоследствие се заема и с изработването на видео репортажи и колажи.

241