Снайдер: Реал? Нямам повече работа там


.

Снайдер: Реал? Нямам повече работа там

Полузащитникът на Интер Уесли Снайдер опроверга спекулациите във вчерашната преса в Италия и Испания, че може да последва Жозе Моуриньо и да се завърне в Реал Мадрид, което предизвика смут сред привържениците на европейския шампион. Холандецът заяви, че никога не се е чувствал по-щастлив отколкото е в момента и няма никакво намерение да си тръгва от Милано, особено пък да се завръща в Реал Мадрид.

"Аз се намирам в Милано и смятам да остана тук. По-фантастична година не съм имал никога. Спечелих три трофея и съм изключително щастлив от този факт. Сега идва трудното и сме длъжни да защитим всичко което спечелихме", заяви Снайдер в ефира на Nos TV .

"Реал? (усмихва се) - там нямам повече работа", с известна доза сарказъм отговори холандецът.

Както е известно, холандският национал бе натирен миналата година от "Бернабеу", но пък направи впечатляващ сезон с Интер и спечели всичко възможно с новия си клуб. Неотдавна другият изгонен холандец - Робен, при пристигането си в Мадрид за финала на Шампионската лига също се подигра с Белия балет, задавайки риторичния въпрос, че не вижда никъде Реал Мадрид.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
90