Барселона предложи 90 милиона и Иниеста за Дибала


Н. Гавазов

Барселона предложи 90 милиона и Иниеста за Дибала

Corrierre dello Sport излезе с материал, в който се твърди, че Барселона е предложила за Дибала 90 милиона евро и Андрес Иниеста. Според медията, каталунският клуб има намерение да получи аржентинският нападател на Ювентус Пауло Дибала и продължава да разглежда нападателя на "Старата дама" като основен вариант за възможно подсилване на тима на Ернесто Валверде.

Както съобщава Corrierre dello Sport, "блаугранас" са отправили поредната оферта за Дибала, но този път са включили в сделката и свой играч. Испанският вицешампион е убеден, че с включването на Иниеста ще изкушат "бианконерите". Тази информация потвърди италианският журналист Мариело Мусто, който в профила си в Twitter написа: "Петък вечер, 90 милиона и Иниеста за Дибала".

Впрочем, според източниците, предложението на Барселона е било отклонено тази сутрин. От Испания пристигат съобщения, че Барселона няма да се откаже да подпише с Дибала и ще направи и други опити за привличането на перспективния футболист. Много е вероятно пратеници на каталунците да осъществят контакт с агентите на играча и да представят отлични условия за футболиста, с което да активират действия и от негова страна.

През миналия сезон Дибара вкара 11 гола и записа 7 асистенции в 31 мача от Серия А.

 

  Сподели
217