Лопес: Има причина, заради която Икарди не получава повиквателна


Н. Гавазов

Лопес: Има причина, заради която Икарди не получава повиквателна

Нападателят на Торино Макси Лопес сподели мнение за това, защо нападателят на Интер Мауро Икарди не получава покани в националния отбор на Аржентина. В Интернет се появи снимка, на която Лопес в навечерието на мача от 1/4-финалите на Шампионска лига Ювентус - Барселона позира в компанията на Лионел Меси, Хавиер Масчерано и Андрес Иниеста.

Това отново даде повод на медиите да развият теорията, че лидерите на "албиселесте" са на страната на Лопес. Самият играч обвини своята бивша жена Ванда Нара в изкуствено раздуване на скандала.

"Има причина, заради която не го викат. Светът на футбола е ревнив, когато играч има добри медии зад пределите на терена. В спорта има правила, а когато вие допускате грешка, тогава си плащате. Същото нещо е в живота", заяви Лопес.

"С радост бих си поговорил с него насаме, но това никога няма да ми бъде позволено, около него винаги има деца. Рядко говоря за това и всичко се насочва към мен, но сега трябва да се изкажа, защото пострадаха мои приятели. Тази снимка бе само в мен и Ванда. В никой друг. Неправилно е, който разду това. Изминаха повече от десет години откакто аз разговарях с Меси и Масчерано", каза още футболистът.

Напомняме, че Икарди отне Ванда от Лопес, когато двамата играеха за Сампдория. Сега Икарди и Нара възпитават две обши деца и трите деца на Лопес.

 

  Сподели
96