Анонс на 31-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 31-ви кръг от Серия А

Емполи - Пескара
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 08.04.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Талиавенто

Емполи продължи лошата поредица загуби с нова такава срещу Рома в последния кръг. Сега домакините в този мач са на 17-та позиция само на 5 пункта над Кротоне и 18-то място. 

Пескара успя да вземе точка от Милан в последната седмица, но това не промени статуквото на последния в таблицата, а по-скоро попречи на високите цели на тима от Сан Сиро. 

С оглед на формата и последните представяния Пескара ще има по-гоямата мотивация. Това е директна битка за оцеляване и с победа гостите не само ще подобрят ситуацията си, но и потенциално ще приближат Емполи до влизане в опасната зона.

Прогноза: Емполи - Пескара 0:1

 

Аталанта - Сасуоло
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 08.04.2017г.
Час: 19:00
Съдия: Никола Рицоли

Аталанта прегази Дженоа с 5:0 миналата седмица и така тимът успя да напредне към Милан и Интер в класирането. Четвъртото място е реалистично постижение за отбора сега.

Сасуоло загуби трети пореден мач след подема в резултатите, въпреки че той беше срещу Лацио. Излгежда почти сигурно обаче, че тимът ще завърши в долната половина на таблицата в края на сезона.

Аталанта е тежък фаворит в двубоя и поради повечето проблеми за гостите от здравословен характер.

Прогноза: Аталанта - Сасуоло 3:0

 

Сампдория - Фиорентина
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 09.04.2017г.
Час: 13:30
Съдия: Кармине Русо

Сампдория се представи прекрасно срещу Интер когато постигна пълен обрат в последния кръг. Този тим събра 9 точки в последните си 4 срещи, но няма да може да разчита на Луис Муриел до месец май.

Фиорентина се намира на една позиция над противника (8-ма) и влиза в срещата след 3 поредни победи. Мотивацията на този отбор ще е да попадне отново в местата, даващи право на игра в Европа догодина.

Сампдория няма да бъде лесен противник пред своята публика, но гостите постигнаха 4 сухи мрежи в последните си срещи и покачиха качеството си на игра.

Прогноза: Сампдория - Фиорентина 0:1

 

Удинезе - Дженоа
Стадион: "Дачия Арена", Удине
Дата: 09.04.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Маурицио Мариани

Удинезе няма загуба в последните 4 кръга, и надеждите са добрата поредица да не бъде провалена от тим в лоша форма като Дженоа.

Гостите загубиха последните си 3 срещи, включително последната загуба от Аталанта с 5:0. Самочувствието на 16-ят в класирането ще бъде понижено и това ще е добра възможност за домакините. 

Дженоа няма вкаран гол в 6 от последните си 8 срещи, докато Удинезе вкара поне на 2 пъти в последните си 3 двубоя. Въпреки проблемите от здравословен характер домакините остават фаворити в това съперничество.

Прогноза: Сампдория - Дженоа 1:0

 

Болоня - Рома
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 09.04.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Дамато

Болоня загуби дербито във Фиорентина и така след две победи отново понижи формата си.

Рома беше елиминирана от Лацио в Копа Италия и изглежда мениджърът Лучано Спалети ще загуби мястото си начело на тима в края на кампанията. Джалоросите още целят второто място в лигата, но ситуацията не изглежда най-добра в момента въпреки формата от 3 поредни победи.

Двата отбора нямат почти никакви проблеми от здравословен характер, като гостите остават фаворити в срещата. Рома има 7 победи в последните си 8 мача и предстои да видим как ще се отрази загубата в дербито в Копа Италия.

Прогноза: Болоня - Рома 0:1

 

Каляри - Торино
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 09.04.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Джанлука Роки

Каляри няма победа в последните си 4 домакинства, но формата на гости задържа тима в средата на терена след 2 победи в последните 3. Тази статистика благоприятства Торино преди началото на тази среща.

Торо така и не успява да запази статута си на отбор от горната половина и в последните 6 двубоя тимът спечели само веднъж. Тимът трябва да се възползва от липсата на 4 от имената на домакните - Барела, Мелчиори, Цепители и Десена.

Двата отбора нямат цели в кампанията до края, но диамантът в състава на Торино Андреа Белоти, който има и основна заслуга за представянията на отбора, ще цели спечелването на златната обувка до края на сезона. Това ще има значение за такива срещи, в които привидно и от двете страни няма мотиви за успех.

Прогноза: Каляри - Торино 1:2

 

Лацио - Наполи
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 09.04.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Масимилиано Ирати

Лацио се намира на 4 пункта от третото място и Наполи в Серия А. В тази среща отборът влиза след като изхвърли кръвния враг Рома от Копа Италия. 

Наполи постигна само точка у дома си срещу Ювентус в последната седмица, но сега може да се върне към по-добрите резултати.

Откъм състави, от лагера на домакините ще се надяват Лукас Биглиа да успее да се възстанови от минимална травма.Маркети остава контузен, а Имобиле може да бъде рискуван след последната си травма с оглед значението на мача.

Маурисио Сари няма проблеми освен липсата на Лоренцо Тонели. Този отбор спечели последните си 5 гостувания, но Лацио също има 5 победи в последните 6 мача. Очаква се равностоен двубой и опит за победа от двете страни.

Прогноза: Лацио - Наполи 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
256