Анонс на 29-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 29-ти кръг от Серия А

Емполи - Наполи
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 19.03.2017г.
Час: 13:30
Съдия: Антонио Дамато

Емполи понижи формата си по невероятен начин след като се намираше в сигурността и средата на таблицата. След 5 поредни загуби тимът е на една позиция от опасността, а загубата от Киево с 4:0 предвещава битка с Палермо, Кротоне и Пескара за оцеляване в идните седмици.

Наполи продължава да преследва второто място и Рома в таблицата, като в последния кръг се разправи класически с Кротоне. Тимът е в почти перфектно здраве със само Лоренцо Тонели контузен.

Емполи няма загуба в последните 5 случая, в които прие Наполи, но гостите спечелиха 6 от последните 7 гостувания и имат цели за гонене. Очаква се статистиката да се подобри.

Прогноза: Емполи - Наполи 0:3

 

Болоня - Киево
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 19.03.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Росарио Абисо

Болоня успя да вземе победа в дербито със Сасуоло, като макар и минимална, тя донесе край на дълъг период без победи. 

Киево редува победи със загуби в последния месец, но самочувствието ще е приповдигнато след 4:0 над Емполи, както и от факта, че в отбора няма нито един здравословен проблем.

При домакините наказани са Торосидис и Масина, като Мбайе и Рицо са с контузии. Очаква се гостите да са в по-добрата позиция за триумф.

Прогноза: Болоня - Киево 0:1

 

Кротоне - Фиорентина
Стадион: "Ецио Шкида", Кротоне
Дата: 19.03.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Пайрето

Кротоне очаквано загуби убедително от Наполи в последния кръг, но у дома феновете ще искат реакция срещу Фиорентина, въпреки че опонентът се намира на 8-ата позиция в таблицата, далеч над 19-то място за домакините.

Фиорентина победи Каляри в последната седмица и така надгради над равенствата с Торино и Аталанта. В отборът няма никакви проблеми и в игра може да видим всичко най-силно, въпреки че липсата на мотивация може да се настани в състава с оглед липсата на реални цели.

Гостите са по-качественият отбор, но Кротоне трябва да се мотивира от опасността за сбогуване с елита, което може да доведе до изненади.

Прогноза: Кротоне - Фиорентина 1:2

 

Каляри - Лацио
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 19.03.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Гуида

Каляри загуби на гости на Фиорентина в последния кръг след късен гол. Така след загубата с 5:1 от Интер тимът пропадна до 14-то място в таблицата, а сега посреща отбор във форма.

Лацио постигна 4 поредни победи и спечели 5 от последните 6. Целта на тима ще е продължаване на преследването на топ 3 местата, заети от Наполи, Рома и Ювентус.

Очаква се с оглед на по-добрата форма и перфектното здравословно състояние, Лацио да спечели убедително този двубой.

Прогноза: Каляри - Лацио 0:3

 

Аталанта - Пескара
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 19.03.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Михаел Фабри

След една мечтана поредица от резултати Аталанта се върна в реалността когато Интер надви отбора със 7:1 на "Джузепе Меаца" в последната седмица. Въпреки погрома обаче тимът остава впечатляващ и трябва да се възползва от възможността да се върне към победите срещу последния в таблицата.

Пескара загуби отново и за трети пореден път след идването на Зденек Земан. Ентусиазмът след победата при пристигането му вече се изпари и отборът се върна към типичното губене на точки, което постави клуба и на 20-то място. 

Сега отново се очаква Аталанта да възвърне увереността си в преследването на топ позициите в таблицата.

Прогноза: Аталанта - Пескара 3:0

 

Удинезе - Палермо
Стадион: "Дачия Арена", Удине
Дата: 19.03.2017г.
Час: 19:00
Съдия: Фабио Мареска

Удинезе сложи край на лоша серия резултати с победа над Пескара, и сега срещу нов съперник от дъното отборът може да надгради и да повиши увереността си преди важната част от кампанията. 

Палермо има 4 загуби в последните 5 кръга и идва в срещата след класическа загуба срещу Рома. 18-ата позиция е реалистично отражение на формата на отбора, който сега не може да разчита и на наказаните Рисполи и Енрике.

Удинезе има проблеми с контузени играчи, но се очаква да се справи с непретенциозния съперник.

Прогноза: Удинезе - Палермо 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
268