Каляри – Интер: Домакините ще създадат проблеми


Н. Гавазов

Каляри – Интер: Домакините ще създадат проблеми

Каляри - Интер
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 05.03.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Ди Бело

Интер гостува на Каляри в неделния следобед в търсене на важни 3 точки, с които да се опита да се върне в Топ 5. Домакините от своя страна са близо до средата на таблицата и ще се опитат да задържат респектиращо реми срещу по-именития съперник.
За "сардинците" е ясно, че няма кой знае какво да преследват в първенството и просто доиграват сезона. Въпреки това, Каляри не пропуска да трупа точки особено срещу по-слаби или равностойни отбори, но с големите тимове се проваля и не успява да се противопостави, колкото и голямо желание да има да спечели нещо. Федерико Мелкиори е единственият, който със сигурност ще пропусне двубоя, а за Лука Цепители ще се решава до последно.

Интер започна да показва слабост и вече се смъкна от Топ 5, но 5-я Лацио е само с точка повече, така че промени в класирането може да се случат още след края на този кръг. Последните 3 дербита бяха загубени, но пък с по-скромните Емполи и Болоня нямаше грешка, което подсказва, че сериозна игрова криза все още няма. Стефано Пиоли няма проблеми с контузени или наказани футболисти и ще може да разчита на най-доброто си, а Миранда се завръща в защитата след изтърпяно наказание.

Труден мач за Интер, който ще трябва да бъде по-активен и да търси повече попадението, тъй като едва ли Каляри ще се втурне в атаки. Фаворит си остават "нерадзурите", но гостите трябва да внимават много със "сардинците", които при повече концентрация и борбеност могат да направят изненадата.

Прогноза: Каляри - Интер 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Каляри:

29 януари Каляри - Болоня 1:1 (Серия А)
05 февруари Аталанта - Каляри 2:0 (Серия А)
12 февруари Каляри - Ювентус 0:2 (Серия А)
19 февруари Сампдория - Каляри 1:1 (Серия А)
26 февруари Кротоне - Каляри 1:2 (Серия А)

Интер:

31 януари Интер - Лацио 1:2 (Купа на Италия)
05 февруари Ювентус - Интер 1:0 (Серия А)
12 февруари Интер - Емполи 2:0 (Серия А)
19 февруари Болоня - Интер 0:1 (Серия А)
26 февруари Интер - Рома 1:3 (Серия А)


Досегашни срещи:

Каляри - Интер

82 срещи
15 победи за Каляри
29 равенства
38 победи за Интер
Голова Разлика: 136:86 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
247