Анонс на 22-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 22-ри кръг от Серия А

Лацио - Киево
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 28.01.2017г.
Час: 19:00
Съдия: Михаел Фабри

Поредицата от добри срещи на Лацио приключи в срещата с Ювентус, но въпреки това 4 победи от последните 6 срещи показват добра форма, която може да продължи след най-трудния отбор в лигата.

Киево също загуби в последния кръг, но това беше 4-ата поредна загуба за тима, която се отрази и в изпадане в долната половина от таблицата. Сега за тима ще липсват наказаните Меджорини и Сезар, докато Имобиле е наказан за Лацио.

Домакините са фаворити тук и Киево вероятно ще цели точката. Очаква се дефанзивен подход от гостите, но и победа на Лацио.

Прогноза: Лацио - Киево 2:0

 

Торино - Аталанта
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 29.01.2017г.
Час: 13:30
Съдия: Антонио Дамато

Торино изненадващо загуби от Болоня в последния кръг от Серия А и така тимът не показа, че може да се справя без най-добрия си играч Андреа Белоти. Завръщането му сега ще подобри състава, в който обаче продължават да липсват контузените Молинаро, Авелар, Цапакоста и Кастан.

Аталанта спечели 3 от последните си 4 мача, което е отлично постижение в отсъствието на Роберто Галярдини.

Тук се очаква балансиран двубой, в който гостите са фаворити с оглед на показаната тази година форма.

Прогноза: Торино - Аталанта 1:2

 

Каляри - Болоня
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 29.01.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Пайрето

Каляри продължава да страда в гостуванията си, но у дома тимът се представя добре. Само 3 отбора в Серия А са вкарали повече голове пред собствена публика от този тим, който постигна победи в 4 от последните 5 домакинства.

Болоня се намира в добра форма след 9 спечелени точки в последните 4 кръга. Целта на отбора преди началото на кампанията беше спасение, което понастоящем е постигнато и доверието в Роберто Донадони расте.

И двата тима имат някои проблеми с контузени играчи, но Болоня спечели всеки един от последните 4 мача с Каляри, като се очаква да продължи в този дух.

Прогноза: Каляри - Болоня 0:1

 

Кротоне - Емполи
Стадион: "Ецио Скида", Кротоне
Дата: 29.01.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Талиавенто

Кротоне взе точка от Дженоа в последния кръг, вкарвайки два гола от статични положения. По този начин тимът спря лошата поредица от загуби, но намирайки се на 19-та позиция стои на цели 11 точки зад Емполи и 17-то място.

Гостите успяха да надделеят над Удинезе в последната седмица и така да заемат добра позиция над опасната зона. Емполи е сянка на отбора от миналата година, но определено в момента е в добра позиция за спасение.

При гостите в момента има много проблеми с липсващи играчи и тимът може да си позволи да не спечели. Само Александър Тонев е аут за Кротоне и се очаква тимът да вземе поне точка от двубоя.

Прогноза: Кротоне - Емполи 1:1

 

Фиорентина - Дженоа
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 29.01.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Орсато

Фиорентина спечели последните си два мача в лигата, но отпадна от Копа Италия през седмицата. Сега целта ще е завършек на кампанията възможно най-високо в Серия А.

Дженоа прекрати поредицата си от 4 поредни загуби, но не успя да спечели срещу Кротоне, което е разочарование. Сега отборът е на 16-то място и има напрежение над Иван Журич за подобрение, макар разстоянието до опасността да е 14 пункта. 

Дженоа има проблеми с липсващи играчи и се очаква домакините да надделеят в случая.

Прогноза: Фиорентина - Дженоа 2:0

 

Сампдория - Рома
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 29.01.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

Сампдория вече 6 кръга няма победа и сега се изправя срещу втория в класирането. Този отбор е на 14-то място и това е заслужено с оглед показаното през годината.

Рома спечели последните си 4 двубоя, но все още чака издънка на Ювентус за да приближи върха. Тук само Флоренци остана в лазарета заради дълготрайната си контузия, докато Салах е на Купата на Африка.

Очаква се гостите да не сбъркат тук.

Прогноза: Сампдория - Рома 0:2

 

Наполи - Палермо
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 29.01.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Доменико Чели

Наполи показва може би най-добрия футбол в лигата в момента, но тимът се намира на трета позиция и на три точки зад Рома в таблицата. Този отбор ще се надява и двата отбора пред него да грешат до края.

Палермо се намира на 18-та позиция и може би показва най-лошата игра в Италия. Промяната на треньора до момента не помага, но надеждата е той да има време да спаси тима до края.

Не се очаква Палермо да шокира добър отбор в момента. Победата на Наполи е почти гарантирана и с оглед на факта, че 11 срещи Палермо не е побеждавал Наполи, запазвайки и суха мрежа в 6 от последните 8.

Прогноза: Наполи - Палермо 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
221