Интер – Киево: Нерадзурите ще продължат с поредните победи


Н. Гавазов

Интер – Киево: Нерадзурите ще продължат с поредните победи

Интер - Киево
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 14.01.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Пиеро Джакомели

Интер посреща Киево в 20-я кръг на Серия А със задачата да вземе поредни 3 точки и да се приближи максимално до местата даващи право на евроучастие догодина. Гостите от своя страна са в средата на таблицата и могат да започнат срещата без напрежение, тъй като няма какво да загубят от този мач.

"Нерадзурите" започват да усещат положителния ефект от назначаването на Стефано Пиоли и сред привържениците се появи надежда за Топ 3. Италианският гранд е в серия от 5 последователни победи във всички турнири, което изкачи тимът на 7-мо място в класирането на 3 от градския съперник Милан и на 5 от 3-я Наполи. Разбира се, от началото на календарната година Интер изигра само един двубой, така че в лагера на домакините не бива да се успокояват и да подценят срещата. Стефано Пиоли няма да може да разчита на наказания Брозович, а Фелипе Мело е пред трансфер в Палмейрас и също ще е извън групата.

Киево не започна много добре 2017-та година, след като в рамките на няколко дни допусна две поражения - едно за първенството и едно за Купата на Италия. Въпреки това, привържениците могат да бъдат доволни от своите любимци, които се задържат около средата на таблицата и не позволяват да се смъкнат по-надолу в опасна близост до зоната на изпадащите. "Летящите магарета" са без контузените Никола Риджони и Хетемай, а под въпрос остава и състоянието на Фабрицио Качиаторе.

Едва ли ще се изненадаме, ако видим Интер да напада повече и да търси попадения, а Киево от своя страна да се отбранява в опит да удържи поне равенство. Фиорентина за малко да допусне изненада срещу скромния тим преди няколко дни, когато би едва в добавеното време, така че "нерадзурите" не трябва да подценяват съперника. Ако Стефано Пиоли успешно мотивира своите играчи и не им остави място за спокойствие - домакините би трябвало да се поздравят с категоричен успех.

Прогноза: Интер - Киево 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

08 декември Интер - Спарта Прага 2:1 (Лига Европа)
11 декември Интер - Дженоа 2:0 (Серия А)
18 декември Сасуоло - Интер 0:1 (Серия А)
21 декември Интер - Лацио 3:0 (Серия А)
08 януари Удинезе - Интер 1:2 (Серия А)

Киево:

11 декември Палермо - Киево 0:2 (Серия А)
18 декември Киево - Сампдория 2:1 (Серия А)
22 декември Рома - Киево 3:1 (Серия А)
08 януари Киево - Аталанта 1:4 (Серия А)
11 януари Фиорентина - Киево 1:0 (Купа на Италия)


Досегашни срещи:

Интер - Киево

29 срещи
17 победи за Интер
7 равенства
5 победи за Киево
Голова Разлика: 47:28 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
194